Camper huren in Havana

Wil je een camper huren in Havana? Hoofdstad Havana is het startpunt waar veel reizigers hun vakantie in Cuba beginnen. De stad is erg bekend vanwege de prachtige oldtimer auto’s in alle mogelijke kleuren, maar ook vanwege de uitgesproken koloniale gebouwen en kleurrijke straten. Havana biedt een ideaal onderkomen voor de eerste paar dagen van je reis. Een camper huren in Havana is eenvoudig, omdat de verhuurlocatie slechts twintig minuten rijden is vanaf het internationale vliegveld. Daarnaast ligt de stad vrij centraal tussen de paradijselijke westkust en prachtige Cubaanse steden als Trinidad en Santa Clara. Geïnteresseerd in camperhuur in Havana? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan op onze website.

Camper huren in Havana

Bij een vakantie in Cuba denk je al snel aan zon, zee en witte stranden. En hoewel het Caribische eiland inderdaad prachtige stranden heeft voor zonnebaden, duiken en snorkelen, is de natuur in het binnenland ook absoluut de moeite waard. Het bekendste natuurschoon van Cuba is de vallei van Viñales. Hier vind je een groen landschap vol met roodgekleurde bergen, tabaksplanten en palmbomen. Ook in het oosten van Cuba kan je een mooie rondreis maken. Je vindt hier de Sierra Maestra, de hoogste bergketen van Cuba, tevens opgenomen op de Unesco Wereld Erfgoedlijst.

Camper huren bij Worldwide Campers

Worldwide Campers werkt in Cuba samen met Daiquirí Tours. Daiquirí Tours bestaat al bijna twintig jaar en biedt naast huurcampers, ook scooters en e-bikes te huur. Ze bieden een 6-persoons campers aan, die wordt gemaakt door RIMOR, een Italiaans bedrijf dat bijna 40 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen van campers. De campers zijn gebouwd op de krachtige Fiat Ducato 3000 Turbo diesel, welke garant staat voor rijcomfort en veiligheid. Deze camper is geschikt voor maximaal 6 personen, waarvan 2 kinderen. Inclusief in je huurtarief zitten ongelimiteerde kilometers, camper inventaris, handdoeken en beddengoed.

Camper huren in Cuba

Hoewel je niet vrij mag kamperen in Cuba, zijn er enkele campings waar je kunt overnachten met een camper. Daarnaast heeft Daiquirí Tours een samenwerking met veel hotels op Cuba, waar je op de parkeerplaatsen mag overnachten en tevens de services en faciliteiten van het betreffende hotel mag gebruiken. Je overnachtingen kan je van te voren grotendeels afstemmen met Daiquirí Tours op de verhuurlocaties, zodat zij je overnachting kunnen reserveren. Wilt je graag meer informatie over een camperreis vanuit Havana? Neem dan contact op met ons customer service team.

Aantal personen:

Er zijn geen resultaten gevonden voor uw zoekopdracht.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper