Camper huren in Queenstown

Tijdens je vakantie in Nieuw-Zeeland kun je een camper huren in Queenstown voor kortere of langere tijd. Queenstown ligt aan Lake Wakapitu in de binnenlanden van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Door de ligging is Queenstown het gehele jaar een populaire vakantiebestemming. Vanuit Queenstown kun je een camper huren om een paar dagen in de omgeving te kamperen of om met een camper het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland verder te verkennen en bijvoorbeeld Dunedin, Christchurch of een van de prachtige Nationale Parken van Nieuw-Zeeland te bezoeken.

Ontdek Queenstown per camper

Queenstown is met ca. 10.000 inwoners geen grote stad. Toch kun je ontzettend veel ondernemen in de regio. Het plaatsje ligt aan de oever van Lake Wakatipu, waardoor je veel watersporten kunt beoefenen. Ook ligt Queenstown in bergketen The Remarkables, waardoor er vele besneeuwde bergtoppen zijn om af te skiën en snowboarden of juist op te klimmen. Vlakbij Queenstown ligt ook het hoogste en populairste bunjeejump punt, waar je van maar liefst 134 meter hoogte kunt springen. Ook kun je een dagtrip maken naar Milford Sound in het Fiordland National Park. Met een lengte van 16 kilometer is de fjord erg indrukwekkend.

Camper huren in Queenstown

Worldwide Campers werkt in Queenstown samen met Mighty Campers en Jucy Campers, welke beide hippe backpack campers aanbieden. Deze campervans zijn kleiner en gemakkelijker in gebruik, waardoor ze vooral in Nieuw-Zeeland enorm populair zijn. Het is dan ook aan te raden om je huurcamper tijdig te reserveren, zodat je altijd de camper van uw keuze heeft. Wil je toch liever een wat ruimere en luxere camper huren in Queenstown, dan kun je bij Worldwide Campers ook kiezen voor een huurcamper van Britz of Maui.

Andere verhuurlocaties in Nieuw-Zeeland

Mocht je je rondreis door Nieuw-Zeeland liever op een ander punt beginnen. Worldwide Campers heeft ook een verhuurlocaties in Christchurch op het Zuidereiland. Heb je voorkeur voor het Noordereiland of wil je juist reizen van het Zuidereiland naar het Noordereiland, dan heeft WorldWide Campers ook verhuurlocaties in Auckland en hoofdstad Wellington. Je kan gerust beide eilanden bezoeken, want een ferry van Wellington naar Picton verbindt de twee eilanden.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper