Camper huren in Auckland

Wil je Nieuw-Zeeland verkennen met een camper? Je kunt een camper huren in Auckland, op het Noordereiland, en hier starten met je rondreis. Zo kan je in je camper vanuit Auckland naar het noorden rijden. Bezoek hier de Bay of Islands, een favoriete bestemming om te snorkelen of duiken. Hiervandaan kan je nog verder doorrijden tot het uiterste noordpuntje van het Noordereiland. Vervolgens bewonder je het schitterende uitzicht bij de vuurtoren van Cape Reinga. Ook kan je vanuit Auckland met je camper naar het zuiden rijden, langs de kust of via het groene binnenland en vulkanen. En wie de tijd heeft, kan met de camper de oversteek maken met de veerboot naar het Zuidereiland. Uiteraard heb je dan de mogelijkheid om je huurcamper daar weer in te leveren, bijvoorbeeld in Christchurch.

Start je reis in Auckland

Zodra je de huurcamper in Auckland heeft opgehaald, verlaat dan niet meteen de stad. Er is zoveel te doen in Auckland, dat je hier best een paar dagen kunt blijven. In Auckland kan je vanaf de iconische Sky Tower helemaal over de stad heenkijken of een bezoek brengen aan het Auckland Museum voor een geschiedenisles over Nieuw-Zeeland. Ook kan je de slapende vulkaan Mt. Eden beklimmen of de veerboot vanuit de stad naar Devonport nemen. Daarna kan je met de camper alsnog de stad verlaten en naar het noorden of het zuiden reizen.

Camper huren in Auckland

Als je je camper wil ophalen in Auckland, heb je de keuze uit een huurcamper van Britz of Apollo. Deze camperverhuurders hebben in Auckland een breed aanbod van huurcampers, variërend van een tweepersoons, compacte camper tot een ruime zes persoonscamper. Voor meer luxe kan je terecht bij Star RV, waar je huurcamper maximaal 1 jaar oud is. Geef je de voorkeur aan een kleinere, vrolijke backpack camper? Worldwide Campers werkt in Nieuw-Zeeland samen  met Mighty, Cheapa Campers, Hippie Campers en Jucy.

Meer verhuurlocaties in Nieuw-Zeeland

Je kunt een camper huren in Auckland, maar Worldwide Campers heeft nog meer verhuurlocaties op het Noorder- en Zuidereiland. Andere locaties waar je je camper kunt ophalen of inleveren in Nieuw-Zeeland zijn ChristchurchQueenstown en Wellington. Het is ook mogelijk om een one-way te maken van het Noorder- naar Zuidereiland of andersom tegen extra kosten. Voor specials en informatie over one-ways van Auckland naar Christchurch of andersom kan je contact opnemen met het customer service team. Zij adviseren je graag!

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper