Camper huren in Wellington

Wil je een camper huren in Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland, voor een avontuurlijke rondreis met z’n tweeën of met je familie? Wellington ligt op het zuidelijkste punt van het Noordereiland, waardoor je vanuit deze stad de keuze hebt om het hele Noordereiland te verkennen of juist de veerboot neemt richting Zuidereiland om de reis te beginnen. Wellington ligt tussen de heuvels en kan hierdoor niet verder uitbreiden. Alles is te voet te bezichtigen in de stad. Bezoek het Te Papa museum, kijk uit over de stad op Mount Victoria en bezoek de Botanic Gardens. Maak een vrijblijvende en gratis offerte in het menu van de website. Heb je vragen over camperhuur in Wellington of Nieuw-Zeeland, neem dan gerust contact op met ons customer service team.

Noordereiland of Zuidereiland verkennen

Kies je voor het Noordereiland, dan kun je van Wellington afreizen naar het Tongariro National Park, het oudste nationale park van Nieuw-Zeeland. Andere aanraders in de route richting het Auckland zijn Lake Taupo en Rotorua, waar je kleurrijke heetwaterbronnen kunt bewonderen. Neem je toch liever de veerboot richting Piction op het Zuidereiland? Parkeer de huurcamper dan eerst in Mount Richmond Forest Park voor een mooie wandeling door de bossen en de heuvels. Als laatste moet je ook zeker het beroemde Arthurs Pass bezoeken. Door het midden van dit nationale park loopt een snelweg tussen de bergtoppen door, die je met de huurcamper niet mag overslaan.

Camper huren in Wellington

Een camper huren in Wellington bij onze camper leverancier Jucy. Deze verhuurder biedt vijf verschillende avontuurlijke campervans voor 2 tot 4 personen. In deze campers zitten slaapplaatsen voor 2 tot 4 personen en een keuken, maar geen toilet of douchevoorzieningen. Je kan met een camper van Jucy afwisselen tussen campgrounds en hotels om je reis nog diverser te maken. Jucy biedt de mogelijkheid om de camper op een andere plaats in Nieuw-Zeeland in te leveren, zoals Christchurch, Queenstown of Auckland. Hiervoor betaal je wel drop off kosten van $195NZD.

Camper huren in Nieuw-Zeeland

Ga je met meer personen op reis of wil je wat meer luxe en comfort in jouw camper, waaronder toilet- en douchevoorzieningen? Naast een camper huren in Wellington kun je ook terecht bij onze verhuurlocaties in AucklandQueenstown en Christchurch. In deze steden werkt Worldwide Campers naast Jucy ook samen met andere verhuurders, zoals Britz, Maui, Apollo en Star RV. Voor meer informatie over welke camper aansluit op jouw wensen kun je contact opnemen met ons customer service team.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper