Camper huren in Christchurch

Wil je een camper huren in Christchurch en rondreizen in Nieuw-Zeeland om de wonderlijke natuur met eigen ogen te zien? Je hoeft vanuit Christchurch niet ver te rijden om met je camper een groot aantal hoogtepunten van het Zuidereiland af te reizen. Wanneer je bijvoorbeeld vanuit Christchurch naar het zuiden rijdt langs de kust, kom je langs de opmerkelijke Moeraki Boulders. Rij je nog verder door, dan kun je een bezoek brengen aan Dunedin, waar je de steilste straat ter wereld vindt. Bij Christchurch bevindt zich de belangrijkste luchthaven van het Zuidereiland, waarvandaan je na je rondreis per camper eventueel je terugvlucht kunt maken. Een camper huren in Christchurch kan gemakkelijk bij Worldwide Campers. Maak een offerte in het menu van de website in vier snelle stappen. Heb je nog vragen over camperhuur in Christchurch? Neem dan contact op met ons customer service team.

Van Christchurch naar Auckland

Afhankelijk van het aantal weken dat je in Nieuw-Zeeland spendeert, kun je van het Zuidereiland naar het Noordereiland reizen. Je kan de veerboot nemen van Picton naar hoofdstad Wellington. Op het Noordereiland zijn verschillende mooie natuurparken, zoals Whanganui of Lake Taupo. Indien je fan bent van de Lord of the Rings-films, is het ook leuk om Matamata te bezoeken. Dit is het gebied waar de films deels zijn opgenomen. Een andere aanrader is Rotorua, bekend van de kleurrijke heetwaterbronnen. Sluit je reis af in Auckland, waar je ook nog op safari kan gaan naar walvissen en dolfijnen. Ben je benieuwd waar je kunt overnachten? Kijk op deze website voor alles over campings.

Camper huren in Christchurch

Wil je een camper huren in Christchurch, dan heb je de keuze uit een reeks camperverhuurders. Wil je met z’n tweeën op een avontuurlijke reis door het Zuidereiland? Dan past een kleine camper van Hippie, Jucy of Cheapa Campa bij je wensen. Ben je op zoek naar een ‘self contained’ camper met toilet en watertank en douche en iets meer comfort? Dan past een camper van Apollo, Britz, Maui, Mighty of verhuurder Star RV beter bij je reiswensen. Bij de meeste camperverhuurders is het mogelijk om een one way te maken, waarbij je de camper inlevert in bijvoorbeeld Auckland op Noordereiland. Dit kan tegen betaling van one way kosten, die per verhuurder verschillen.

Camper huren in Nieuw-Zeeland

Naast een camper huren in Christchurch biedt Worldwide Campers ook nog een verhuurlocatie in Queenstown op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Op het Noordereiland kun je je huurcamper ophalen of inleveren in Auckland en Wellington. Indien je vragen hebt over specials of de mogelijkheden van one-ways van het Zuidereiland naar het Noordereiland of andersom, neem dan contact op met ons customer service team.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper