Maui

Maui

Maui Campers verhuurt campers in Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidelijk Afrika en is onderdeel van THL, net als camperverhuurders Britz, Mighty en Road Bear. Maui verhuurt campers met extra kwaliteit en luxe voor het hogere segment. Maak een vrijblijvende camperhuur offerte via Worldwide Campers en profiteer van alle vroegboekkortingen en specials. Ons customer service team neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de offerte samen door te nemen. Huur een camper van deze leverancier en profiteer van de volgende voordelen:

  • Schoon beddengoed
  • Express Return Pack  – heeft u voor dit pakket gekozen, dan hoeft u bij het inleveren van de camper tijdens openingsuren enkel uw sleutels in te leveren. Sneller kan niet! Ook inclusief in dit pakket zijn: leeg inleveren gasfles/ lever de camper zonder diesel terug (fuel tank full upon pick up = return fuel tank empty)/ toilet legen services.
  • Informatie over kinderstoelen kunt u vinden in de voorwaarden.
Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper