Mighty

Mighty

Mighty Campers is onderdeel van Tourism Holdings Unlimited (thl), de grootste camperleverancier van Australië en Azië. Bij Mighthy heb je een ruime keuze uit diverse campertypes, van kleine en compacte kampeerauto's tot grote, comfortabele campers die van alle luxe zijn voorzien. Om te laten zien dat campervakanties voor iedereen haalbaar zijn, maken klanten van Mighty eens per maand kans om hun vakantie terug te winnen! Mighty verhuurt campers in AmerikaAustralië en  Nieuw-Zeeland en heeft in alle grote toeristische plaatsen locaties waar je de huurcamper op kunt halen en/of in kunt leveren. De grootste voordelen van deze leverancier:

  • Mogelijkheid om je vooraf te registreren voor een efficiënte en zo kort mogelijke ophaalprocedure.
  • Deze camperverhuurders biedt de beste combinatie van comfort en gemak voor prijsbewuste reizigers.
  • Informatie over kinderstoeltjes kun je vinden in de voorwaarden.

Hou er rekening mee dat het verplicht is om de eerste nacht in een hotel te verblijven voor je de camper ophaalt in Amerika.

Het is in Nieuw Zeeland toegestaan om vrij te kamperen, als je een self-contained camper hebt. Vrij kamperen met een losse toilet is niet langer toegestaan, het moet een vast toilet zijn. Als je zonder faciliteiten wil verblijven, moet je dus een vast toilet in de camper hebben. 

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper