Camper huren in Londen

Wil jij een camper huren in Londen en toeren langs alle bezienswaardigheden? Deze metropool is literair, kunstzinnig en muzikaal. Wanneer je houdt van musea dan ben je hier koning te rijk. Het British Museum, Tate Modern of het National History Museum, reis in je eigen tempo door de geschiedenis. Maar ook de winkelliefhebbers voelen zich in Londen op hun plek. Oxford Street, Regent Street en Bond Street uit het bekende Monopoly spel komen hier tot leven. Rijd met de camper door de verschillende wijken en laat je fascineren. Reis de creatieve Londenaren achterna!

One-way camper huren in Londen

Natuurlijk wil je eerst op je gemak de stad ontdekken. Maar heb je nog tijd over? Of ben je juist op zoek naar een langere vakantie? Combineer dan deze wereldstad met haar omgeving. Camden Market ligt aan de rand van de stad en is meer hip en funky dan de meeste markten in Londen. Maar ook een bezoek aan de nul meridiaan is een aanrader. Greenwich is een district dat wint aan populariteit. Je vindt hier ook steeds meer moderne, hippe restaurants. Maar naast de directe omgeving is het ook mogelijk meer te zien van het statige Engeland. Naast Londen zijn ook de steden Bath en studentenstad Cambridge leuk om te bezoeken. Het wordt nog moeilijk kiezen want eigenlijk komt je altijd tijd te kort bij een bezoek Great Britain.

Campertypes in Londen

Bij Worldwide Campers werken we in het Verenigd Koninkrijk samen met maar liefst acht verschillende aanbieders. Allemaal zijn dit grote, internationale camperverhuurders met verhuurlocaties in meerdere landen en tientallen verschillende campertypes. Via onze boekingsmodule op de website kun je eenvoudig nagaan welke campertypes aansluiten bij jouw wensen én of deze nog beschikbaarheid hebben wanneer jij op reis wilt. Een camper huren in Londen is hierdoor in een handomdraai geregeld!

Camperhuurofferte aanvragen

Staat Londen nog ergens bovenaan jouw lijstje? Dan is dit een uitgelezen kans om de stad eens te bezoeken. Een camper huren in Londen biedt je alle vrijheid die je zoekt in een vakantie. De ruimte om de drukte op te zoeken of wanneer je wilt, je weer terug te trekken in je eigen huis op wielen. Vraag via onze website een gratis vrijblijvende offerte op of bespreek je wensen met onze klantenservice.

Voordelen Worldwide Campers

Een camper huren in Londen via Worldwide Campers biedt verschillende voordelen:

  • Gratis offerte zonder verplichting
  • Campers voor elk budget
  • Zonder zorgen op reis met onze No-Risk Garantie
  • Transparante prijzen, inclusief alle benodigde verzekeringen
Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper