Camper huren Nederland

Wilt je deze zomer veilig op vakantie in eigen land of in Europa? Dan is een camper huren in Nederland een slimme keuze. Nederland mag dan een klein land zijn, toch is er meer dan genoeg te zien om een rondreis vol afwisseling te maken per camper. Het Nederlandse wegennet is zeer uitgebreid en je kunt overal per camper komen. Geniet van al het moois dat ons land te bieden heeft: van groen polderlandschap tot de langgerekte kust. Ook kun je de grens over naar andere landen. Met je eigen huis op wielen bepaal je zelf waar je gaat en staat en kun je de drukte vermijden. Ook een camper huren in Nederland? Vraag een offerte aan op onze website of neem contact op met ons customer service team. Wij helpen je graag op weg!

Camperhuur in Nederland

In Nederland werkt Worldwide Campers samen met camperverhuurders McRent, De Camper Club, Rent Easy, Indie Campers en Rico Rental. Je kunt je huurcamper ophalen in Bussum, Almere, Hillegom en Ter Aar (in de buurt van Amsterdam) en in Gieten, vlakbij Assen. Wil je een camper huren in Nederland voor een rondreis door Europa? Dat kan! Met een camper van deze aanbieders mag je gerust de grens oversteken. Maak bijvoorbeeld vanuit Almere of Gieten een rondreis op je eigen tempo door Frankrijk, Spanje, Duitsland of Scandinavië. Wel moet je van te voren aangeven dat je van plan bent om de grens over te steken. Bovendien dien je de camper wel weer in te leveren bij de gekozen verhuurlocatie in Nederland. Wil je alle Europese campings in één overzicht bij de hand hebben tijdens je rit? Download dan de ACSI app en ga onbezorgd op reis.

Kies uit een ruim aanbod huurcampers

McRent is de grootste camperverhuur maatschappij in Europa en hanteert een hoge kwaliteitsstandaard. Zo zijn de campers nooit ouder dan drie jaar en heb je keuze uit meer dan 10 modellen. De grootste camper die McRent in Nederland verhuurt, is geschikt voor vier volwassenen en twee kinderen. Of huur je camper bij Rent Easy, een Europese verhuurder en onderdeel van de Duitse camperverhuurmaatschappij McRent. De huurcampers van Rent Easy zijn gemiddeld vijf maanden oud (en nooit ouder dan twee jaar). Een camper huren in Nederland kan ook bij onze verhuurder Rico Rental. Dit is een Nederlands bedrijf met een prachtige loods in Gieten. Deze verhuurder is al 25 jaar specialist op het gebied van campers en biedt een ruime keuze uit modellen, van basic tot luxe campers. In Bussum kan je een camper huren van onze partner De Camper Club. Hier huur je een splinternieuwe 5-persoons camper met volledige inventaris. Deze verhuurder biedt tevens een huisdiervriendelijke camper, zodat je viervoeter ook mee kan op vakantie. Worldwide campers werkt ook samen met Indie Campers, een verhuurder met meerdere locaties over heel Europa met hele leuke kampeerbusjes en compacte campermodellen.

 

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper