HomeVerhuurdersDe Camper Club

De Camper Club

De Camper Club

Wist je dat een camper huren in Nederland ook een mogelijkheid is? Een van onze Nederlandse huurcamperleveranciers is De Camper Club met een verhuurlocatie in Bussum. Deze partner biedt nieuwe en luxe huurcampers met een robuuste kwaliteit en een efficiente indeling. Ze bieden slaapplaatsen voor 1 tot 5 personen. Het voordeel van een camper huren in Nederland, is dat je je vakantie dichtbij huis begint en ook naar andere Europese landen kunt reizen. Dit is op voorwaarden dat je de camper aan het einde van uw vakantie weer inlevert in Nederland. Wil je een camper huren van De Camper Club? Vraag vrijblijvend een camperhuur offerte aan op onze website.

Voordelen van De Camper Club

Jouw vakantiebeleving, klantvriendelijkheid en persoonlijke service staan hoog in het vaandel bij De Camper Club. Benieuwd naar de andere voordelen van een huurcamper van De Camper Club?

  • Je kunt de camper per week huren, ze zijn geopend op vrijdag en zaterdag.
  • Per week max. 2000 km vrij te rijden (extra kilometers €0,25 per kilometer)
  • Je kunt met De Club Camper gratis overnachten bij bijna 2000 Franse (wijn-) boeren. Of bij die ene pub in Engeland met die camperplaats.
  • Bij de verhuurlocatie geven ze je graag tips voor leuke routes en plaatsen om te overnachten. 
  • Je kunt je eigen auto gratis achterlaten op het parkeerterrein van de verhuurlocatie. Dit is geen beveiligd parkeerterrein en is op eigen risico.
  • De Camper Club heeft één hond-vriendelijke camper in de vloot. De beschikbaarheid is op aanvraag. Er wordt een extra schoonmaak-toeslag berekend van €150,-.

Camper huren in Nederland

Wil je dit jaar veilig reizen en niet tever van huis? Dan is een camper huren vanuit Nederland een ideale optie. Wij bieden meerdere locaties in Nederland, zodat er altijd wel een locatie dichtbij huis is. Hier kan je vaak je eigen auto achterlaten of het is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Als je reis eenmaal is begonnen, bepaal je je eigen tempo en je eigen route. Je hebt ook de vrijheid om de grens over te steken naar andere Europese landen. 

 

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper