Camper huren in Hillegom 

Samen een camper huren in Hillegom en met zijn tweeën op pad? Of toerist in eigen land samen met vrienden? Hillegom is één van onze zes bestemmingen binnen Nederland van waaruit je een camper kunt huren. Het pittoreske plaatsje ligt midden in de bollenstreek, tussen Den Haag en Amsterdam. En dat prettig want de locatie is daardoor makkelijk te bereiken vanuit de randstad. Start jij jouw vakantie tussen de bloeiende bollen?  

Start jouw camperavontuur dichtbij huis

De campermaatschappijen waarmee we samenwerken op de locatie Hillegom zijn McRent en Rent Easy. Rent Easy is een Europese verhuurder en onderdeel van de Duitse camperverhuurmaatschappij McRent. De campers zijn gemiddeld vijf maanden oud met een maximum van twee jaar. Deze strenge kwaliteitseisen worden ook gehanteerd bij moederbedrijf McRent. McRent heeft een ruime keuze in verschillende modellen, zodat er altijd een camper is die bij je past. De beide merken hebben in Hillegom een prachtige ophaallocatie. Van hieruit kun je genieten van het natuurschoon dat ons eigen land te bieden heeft. Bevers spotten in de Biesbosch of varen door het moeras in de Weerribben. En vergeet het indrukwekkende Waddengebied niet.

Goed verzekerd een camper huren in Hillegom 

Bij Worldwide Campers staan we voor zekerheid en kwaliteit. Alle campers zijn daarom inclusief verzekeringen. Deze verzekeringen dekken schade aan de camper bij een (eenzijdig) ongeval, vandalisme en diefstal. Er geldt wel een eigen risico. Hoe hoog dit eigen risico is, verschilt per verhuurder. Via Worldwide Campers is het mogelijk dit eigen risico af te kopen met onze No-Risk Garantie. Hetgeen wat je dan nog ter plaatse regelt is de waarborgsom. Deze wordt vaak gereserveerd of afgeschreven van de creditcard en uiterlijk vier weken na terugkomst weer teruggestort.

Een camperrondreis door Europa

Ben je van plan om met de camper een rondreis te maken door Nederland of zelfs door Europa? In principe boeken we jouw camper met dezelfde ophaal- en inleverlocatie. Wil je de camper op een andere plek inleveren, neem dan contact op met onze customer service. Zij denken met je mee en kunnen je vrijblijvend een passend voorstel doen. We melden alle grensovergangen netjes aan bij de verhuurder en vertellen jou of er afwijkende voorwaarden gelden. Zo wordt een camper huren in Hillegom voor de start van jouw reis een fluitje van een cent!

Voordelen Worldwide Campers 

Een camper huren in Hillegom via Worldwide Campers biedt verschillende voordelen:

  • Gratis offerte zonder verplichting
  • Campers voor elk budget
  • Zonder zorgen op reis met onze No-Risk Garantie
  • Transparante prijzen, inclusief alle benodigde verzekeringen
Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper