Camper huren in Gieten

Wil je een camper huren in Gieten voor een campervakantie in Nederland of Europa? Dat kan bij Worldwide Campers vanaf de verhuurlocatie in Gieten, vlakbij de stad Assen in de provincie Drenthe. Een camper huren en ophalen vanuit Nederland heeft veel voordelen. De camper haal je op in de buurt en je hebt zelf de keuze waar je jouw campervakantie doorbrengt. Dit kan natuurlijk in Nederland zelf, maar je kan ook de grens oversteken bijvoorbeeld richting Duitsland. Een camper huren in Assen geeft je alle vrijheid om zelf jouw vakantie in te plannen. Ben je benieuwd naar de huurtarieven? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek alle mogelijkheden bij Worldwide Campers.

Camper huren in Amsterdam

Worldwide Campers heeft meerdere verhuurlocaties in Nederland. Naast een camper huren in Gieten is dit ook mogelijk in het westen van het land bij de verhuurlocatie in Amsterdam in Noord-Holland. Nabij Amsterdam huur je jouw camper bij de camperverhuurder McRent of Rent Easy. Ook vanaf deze verhuurlocatie kan je de keuze maken om veilig de grens over te steken richting België of verder richting Luxemburg of Frankrijk. Als je toch kiest voor de verhuurlocatie Assen, dan huur je jouw camper bij de camperverhuurder Rico Rental. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met het customer service team. Zij staan je graag te woord en denken met je mee!

No-Risk Garantie

Natuurlijk wil je goed verzekerd de weg op met een huurcamper! Bij Worldwide Campers kan je goedkoop het eigen risico afkopen voor een bedrag van €7,50 per dag. Dit betekent in het geval van schade, diefstal of inbraak aan de camper dat je gecompenseerd wordt door Worldwide Campers. De verhuurmaatschappij zal je namelijk tot de maximale hoogte van het eigen risico aansprakelijk houden. Met de No-Risk garantie ben je daarvoor verzekerd en hoef je je nergens zorgen over te maken. Je kunt deze No-Risk garantie bijboeken tijdens het reserveren van jouw huurcamper. Wil je meer informatie over deze No-Risk Garantie? Bekijk dan de algemene voorwaarden of neem contact met ons op.

Veilig op vakantie tijdens corona

Een camper huren in Assen is zeer geschikt voor het waarborgen van jouw veiligheid tijdens corona. Het voordeel van het op vakantie gaan met een huurcamper is dat je drukke plekken kunt vermijden, in het bezit bent van jouw eigen hygiënische toilet en douche en je je kunt verplaatsen waarheen je wilt. Op deze manier zorg je ervoor dat je tijdens jouw campervakantie de controle hebt over je eigen veiligheid. De veiligheid van onze klanten vinden wij belangrijk. Daarom hebben de meeste camperverhuurders een speciaal COVID-19 beleid, waarbij de huurcampers extra goed worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Daarnaast wordt ook de 1,5 meter afstand in acht gehouden bij het ophalen en inleveren van de huurcamper.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper