Camper huren in Amsterdam

De keuze voor een camper huren vlakbij Amsterdam, maakt dat je niet aan één land gebonden bent. Nederland heeft ontzettend veel te bieden, maar je kunt ook eenvoudig de grens oversteken voor een campervakantie in bijvoorbeeld Frankrijk, Duitsland of Kroatië. Je maakt zelf de keuze naar welke landen in Europa je heen wilt rijden en waar je jouw campervakantie wilt doorbrengen. Europa heeft ontzettend veel te bieden! Naast een camper huren dichtbij de plaats Amsterdam, kan je ook kiezen om de camper op te halen vanaf de locatie Bussum, Ter Aar, Hillegom, maar ook Gieten in het oosten van Nederland.

Campervakantie in Nederland

Behalve de grens oversteken, kan je ook kiezen voor een campervakantie in Nederland. Vanuit Amsterdam kan je ‘met de klok mee’ heel Nederland verkennen. Zo kan je starten in Noord-Holland met de Zaanse Schans of de bloemenbollentuin in Limmen. Vervolgens kan je uitwaaien aan de kust, bij Egmond aan Zee of Callantsoog. Ook via de afsluitdijk kan je richting Friesland en Groningen. In Friesland kan je de kastelentour langs tientallen kastelen en landhuizen rijden en in Groningen leidt de Gronings Goed Route je langs historische dorpjes als Winsum en Leens.

Verhuurlocaties in Nederland

Worldwide Campers biedt drie locaties aan in Nederland, waarvan vier vlakbij Amsterdam: Bussum, Almere, Hillegom en Ter Aar. Daarnaast kan je ook een camper ophalen vanaf de camperverhuurlocatie in Gieten, dichtbij Assen. In Gieten huur je een camper van de camperverhuurder Rico Rental. In Almere kan je een camper huren van verhuurder McRent, in Hillegom haal je jouw huurcamper op van Rent Easy en in Ter Aar kun je jouw camper ophalen van Indie Campers. Je kunt met je eigen auto naar de verhuurlocatie rijden en deze op een beveiligd parkeerterrein achterlaten tijdens je reis. Bij McRent betaal je hier €50 extra voor en bij Rico Rental en Rent Easy is dit gratis. Zo kan je gewoon in de buurt eenvoudig de camper ophalen voor jouw vakantie. Vraag nu een vrijblijvende camperhuur offerte aan via Worldwide Campers of neem contact op met het customer service team voor meer informatie.

Campervakantie tijdens COVID-19

Een camper huren in Nederland is een goede oplossing voor een veilige vakantie tijdens corona. Een campervakantie geeft de controle dat je de drukte kunt vermijden en op elke moment kan bepalen waar je naartoe wilt rijden. Of je er nou voor kiest om in Nederland te blijven of de grens over te steken. De meeste camperleveranciers van Worldwide Campers hebben een speciaal COVID-19 beleid. Dit houdt in dat het personeel bij het ophalen of inleveren van de camper 1,5 meter afstand houdt. Daarnaast worden de campers extra goed gereinigd en gedesinfecteerd. Ook bezitten de meeste campers over een eigen douche en toilet. Zo kan je op een veilige manier gebruikmaken van de camper en genieten van jouw vakantie.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper