Camper huren in Duitsland

Wil je een camper huren in Duitsland?Ons buurland Duitsland is niet voor niets vakantieland nummer één bij Nederlanders! Het land is enorm en biedt veel afwisselende natuur, authentieke dorpjes en een rijke cultuur, wat het een ideale bestemming maakt voor een reis per camper. Reis door de Moezelstreek, maak er een actieve vakantie van in het Zwarte Woud en Beieren en bezoek steden als Keulen, Lübeck of München. Worldwide Campers biedt maar liefst vijftien verhuurlocaties door heel Duitsland. Ook geïnteresseerd in een camper huren in Duitsland? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan op onze website.

Camperreis in Duitsland

Een camper huren in Duitsland kan bij Worldwide Campers in verschillende steden verspreid over het hele land. Afhankelijk van waar je naartoe vliegt of rijdt en welke gebieden je graag wilt bezoeken, kies je een stad die hierbij past. Duitse steden als Düsseldorf en Keulen zijn populair als ophaallocatie, omdat je er gemakkelijk met je eigen auto naartoe rijdt. Maar ook de grote steden als BerlijnHamburg en Frankfurt zijn populair als begin- of eindstation van je camperreis. Bij Worldwide Campers kan je tevens kiezen voor een one way camperreis. Dit betekent dat je je camper terugbrengt in een andere stad of zelfs een ander land aan het einde van je route. Een (internationale) one way is altijd op aanvraag en tegen betaling van extra one way kosten. Vraag ons customer service team naar de mogelijkheden en exacte kosten.

Camper huren bij Worldwide Campers

Worldwide Campers werkt in Duitsland samen met vier camperverhuurders: McRent, Rent Easy, Indie Campers en Apollo. McRent en Indie Campers zijn twee van de grootste campermaatschappijen in Europa met locaties in meer dan tien landen. Rent Easy is een Europese verhuurder en onderdeel van McRent. Apollo is een camperverhuurder, die al jarenlange ervaring heeft met camperverhuur op verre bestemmingen. Sinds 2018 heeft Apollo ook verhuurlocaties in Europa. Afhankelijk van je budget en reiswensen, kies je een camper van een van deze verhuurders. Zo verhuurt Indie Campers veel verschillende kampeerbussen voor max. vier personen. En biedt McRent tevens huurcampers met zes slaapplaatsen. De campers van McRent zijn nooit ouder dan drie jaar, de campers van Rent Easy zijn gemiddeld vijf maanden oud (en nooit ouder dan twee jaar) en de campers van Indie Campers zijn nooit ouder dan maximaal vier jaar.

Veilig op vakantie in Duitsland

Op zoek naar een veilige manier van reizen ondanks het coronavirus? Je wil graag dichtbij huis blijven, drukke plekken kunnen mijden en de flexibiliteit behouden om binnen korte tijd terug naar huis te kunnen. Dan is camperhuur in Duitsland een goede optie! Alle camperverhuurders waar Worldwide Campers mee samenwerkt, hebben aangescherpte protocollen voor reiniging en desinfectie van de campers voor en na elke huurperiode. En als je eenmaal onderweg bent, hoef je alle benodigde voorzieningen, zoals de keuken, toilet en douche, met niemand te delen. Op zoek naar campings? Download de ASCI app, zodat je ook onderweg een goed overzicht hebt.  Reis gemakkelijk naar veilige en rustige bestemmingen met je eigen huisje op wielen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper