Camper huren Bremen

Overweeg je een camper te huren voor een avontuurlijke rondreis door Duitsland? Bremen, gelegen in het noordwesten van het land, vormt een uitstekende uitvalsbasis voor jouw camperavontuur. Of je nu vanuit Nederland met de auto reist, met de trein komt of gebruikmaakt van betaalbare vliegtickets naar Bremen, de mogelijkheden zijn divers. Bij Worldwide Campers kun je eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van een camper in Bremen bij McRent.

Camper huren bij Worldwide Campers

Bremen biedt diverse mogelijkheden voor een boeiende start van je camperreis. Overweeg een paar dagen te verblijven in deze historische Hanzestad voordat je met de camper op pad gaat. Bremen staat bekend om zijn charmante oude binnenstad met de Böttcherstraße en het marktplein met het beeld van de Bremer Stadsmuzikanten. Bezoek ook de historische wijk Schnoor en de indrukwekkende Dom van Bremen. Worldwide Campers werkt in Bremen samen met de verhuurder McRent. Je hebt de keuze uit diverse campertypes, van compacte modellen voor twee personen tot ruimere versies voor het hele gezin. Heb je vragen over camperhuur in Bremen? Neem dan contact op met het customer service team van Worldwide Campers.

Andere verhuurlocaties in Duitsland

Met maar liefst 13 verschillende verhuurlocaties in Duitsland heb je de vrijheid om te kiezen waar je jouw camper ophaalt en welke bestemmingen je wilt verkennen. Bremen ligt iets zuidelijker dan Hamburg en biedt een uitstekende uitvalsbasis voor een reis door Noord-Duitsland en de aangrenzende regio's. Naast Bremen kun je ook overwegen om een camper op te halen in steden als Berlijn, München of Keulen. Duitsland heeft meer dan 1100 campings waar je kunt verblijven, en als je van plan bent om wild te kamperen, is het raadzaam om de lokale regels te controleren.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper