Camper huren in München

Camper huren in München voor een vakantie in Duitsland? München wordt ook wel de Noordelijkste stad van Italië genoemd, wat komt door de architectuur en de zuidelijke sfeer. De stad staat bekend om zijn biergartens en trekt de meeste bezoekers rond Oktoberfest. Maar er is veel meer te beleven dan een biertje drinken. Het imposante kasteel Nymphenburg en het Neues Rathaus trekken toeristen van over de hele wereld. En als je even wilt ontsnappen aan de stadse drukte, bezoek dan het Englische Garten park, wat het grootste stadspark van Europa is. Combineer deze stad met de prachtige natuur van de deelstaat Beieren. Een camper huren in München kan via Worldwide Campers bij de camperverhuurder Indie Campers, McRent of Rent Easy. Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan voor camperhuur in München.

Campervakantie in Duitsland

München is ongeveer 1,5 uur vliegen vanuit Amsterdam, maar je kan de stad ook gemakkelijk bereiken per auto of trein. Slechts vier kilometer van het centrum vind je de eerste camping, waar je kunt overnachten. Vanuit München trek je gemakkelijk de prachtige natuur van Zuid-Duitsland in. De Beierse Alpen in combinatie met de pittoreske dorpjes maken het een ideale camperbestemming. Met je camper van McRent of Rent Easy mag je ook de grens oversteken naar bijvoorbeeld Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Wel moet je de camper aan het einde van jouw reis weer in Duitsland inleveren.

Kamperen in Zuid-Duitsland

Het zuiden van Duitsland is uitstekend per camper te bereizen. Je vindt bijna 200 campings in Beieren en ook de omliggende landen zijn goed ingesteld op kampeerders, waardoor je ook in Oostenrijk, Italië en Zwitserland honderden campings vindt. De campings zijn er voor alle mogelijke budgetten. Kijk op ACSI voor een overzicht van de campings in Duitsland en andere Europese landen. Reis je in het hoogseizoen? Dan is het verstandig om voor vertrek alvast wat campings te reserveren.

Camper huren in Duitsland

Behalve een camper huren in München kun je een McRent camper in twaalf andere steden in Duitsland huren, waaronder Keulen, Hamburg en Dusseldorf. McRent is een van de grootste camperverhuurders in Europa en biedt meer dan tien campertypes, waar je uit kunt kiezen. Alle campers zijn nooit ouder dan drie jaar en voorzien van goed slaap- en leefcomfort. Rent Easy is een Europese verhuurder en onderdeel van McRent. De campers van Rent Easy zijn gemiddeld vijf maanden oud (en nooit ouder dan twee jaar). Indie Campers heeft een vloot van meer dan 1200 campers en biedt zes verschillende campertypes, waarvan de grootste camper vijf slaapplaatsen heeft. Alle campers zijn maximaal vijf jaar oud. Het is in Duitsland niet mogelijk om een one way te maken met je camper, wat betekent dat je de camper weer inlevert bij dezelfde verhuurlocatie. Heb je vragen over camperhuur in München? Neem dan contact op met onze customer service team.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper