Camper huren in Berlijn 

Een camper huren in Berlijn, is via Worldwide Campers makkelijk te regelen. Deze  populaire stad is een uitstekend startpunt voor een rondreis door Duitsland. In Berlijn kom je verschillende monumenten tegen die de herinnering aan de Tweede Wereldoolog in leven houden. Je ziet de oude trabantjes nog steeds terug in het straatbeeld. Maar Berlijn is ook een stad met luxe winkels, wolkenkrabbers en moderne restaurants. In een paar eenvoudige stappen vraag je via onze website een gratis en vrijblijvende offerte op voor een huurcamper in Berlijn.

Mogelijkheden bij een camper huren in Berlijn

Worldwide Campers biedt verschillende campers aan van diverse verhuurmaatschappijen. In Duitsland werken we samen met Indie Campers, Apollo, McRent of Rent Easy. Het aanbod varieert van compacte kampeerbusjes voor 2 tot 4 personen tot aan de grotere campers met slaapplaatsen tot zes personen. Afhankelijk van jouw wensen is er altijd een camper die bij jou past. Je trouwe viervoeter ook mee? Ook dat is mogelijk. Vraag onze customer service voor meer informatie.

Veilig op vakantie in Duitsland

Je wilt ondanks eventuele maatregelen toch veilig op vakantie. Er even tussenuit doet goed. Maar je wilt wel flexibel blijven, het nieuws kunnen volgen en zelf kunnen bepalen of je de drukte wel of niet opzoekt. Een camperrondreis in Duitsland is dan jouw ideale vakantie. Niets zo fijn als je eigen huis op wielen. Met een gezin heeft iedereen al gauw zijn of haar eigen plekje in de camper en je hoeft niet steeds alle spullen in- en uit te laden. Daarnaast heb je altijd je eigen keuken en toilet in de buurt. Wel is het verstandig de campings te regelen, zeker in het hoogseizoen. Een handige app die je hierbij kunt gebruiken is de app van ASCI.  

Camperrondreis Duitsland

Ben je van plan om een camper te huren in Berlijn en de stad en omgeving te verkennen? Rondom Berlijn zijn veel plekken de moeite waard. Rijd bijvoorbeeld naar de deelstaat Saksen, dat tussen de stad Berlijn en de grens met Tsjechië ligt. Je vindt daar een prachtige natuur en leuke steden als Dresden en Leizpig. De regio staat bekend om haar indrukwekkende burchten en kasteelruïnes. Wandel door de bossen, over hangbruggen en langs prachtige rivieren. Kijk op onze website welke campermogelijkheden er zijn in jouw reisperiode. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze customer service.

Voordelen Worldwide Campers 

Een camper huren in Berlijn via Worldwide Campers biedt verschillende voordelen:

  • Gratis offerte zonder verplichting
  • Campers voor elk budget
  • Zonder zorgen op reis met onze No-Risk Garantie
  • Transparante prijzen, inclusief alle benodigde verzekeringen
Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper