Camper huren in Hamburg

Een camper huren in Hamburg voor een mooie rondreis door Duitsland? Hamburg leent zich uitstekend als start- en eindpunt van jouw rondreis. Het is de grootste stad van Duitsland na Berlijn. De vliegtickets van Nederland naar Hamburg zijn niet duur, maar ook de trein is een gemakkelijke optie en met de auto is het slechts vier á vijf uur rijden. Vanuit Hamburg kun je met jouw camper vele kanten op. Je kunt rondreizen in Duitsland, maar je mag ook de grens oversteken naar Denemarken en Zweden. Je kunt bij Worldwide Campers in een paar gemakkelijke stappen een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor een huurcamper in Hamburg. 

Camper huren bij Worldwide Campers

Een camper huren in Hamburg biedt veel opties voor jouw rondreis. Zo is het een aanrader om eerst een dag of twee in deze grootste havenstad van Duitsland te verblijven. Hamburg is een paradijs voor de liefhebbers van architectuur, want zowel historisch als modern kennen de gebouwen interessante verhalen. Aanraders zijn Speicherstadt en Burchardplatz. Alles in de binnenstad is op loopafstand, maar ook het huren van een fiets is er erg populair. Met meer dan vijftig musea en een groot scala aan winkels en boetiekjes is er voldoende vermaak in Hamburg nog voordat je jouw huurcamper ophaalt. Worldwide Campers biedt in Duitsland campers aan van de verhuurders Indie Campers, Apollo, McRent of Rent Easy. Je kunt kiezen uit een kleine huurcamper voor maximaal twee personen of een grotere versie voor het gehele gezin. Bij deze verhuurders is een one way niet mogelijk, wat betekent dat je de camper altijd weer inlevert bij de ophaallocatie in Hamburg. Ben je geïnteresseerd in camperhuur in Hamburg of heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met ons customer service team.

Andere verhuurlocaties in Duitsland

Met 13 verschillende verhuurlocaties in Duitsland kan je zelf bepalen waar je jouw huurcamper ophaalt in Duitsland en welke plekken je wil bezichtigen. Hamburg is de noordelijkste locatie, maar je kan ook kiezen uit onder andere Berlijn, München of Keulen. Het voordeel van een camper huren in Hamburg is dat je ook naar Scandinavië kunt rijden voor een vakantie. In Duitsland mag je niet zomaar wildkamperen, maar het land heeft meer dan 1100 campings waar je uit kunt kiezen. Wil je alvast wat campings reserveren voor jouw rondreis? Kijk dan op EuroCampings voor een overzicht.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper