Camper huren in Frankfurt 

Een camper huren in Frankfurt, het financiële centrum van Duitsland? Naast de ‘bankstad’ van Duitsland, staat Frankfurt ook bekend als ‘beursstad’. Wil jij na een beursbezoek je verblijf verlengen om meer te zien van de stad en de omgeving? Of weet jij allang dat Frankfurt een ontzettend leuke stad is om te bezichtigen? Dan sluit een camper huren in Frankfurt aan op jouw wensen. Frankfurt heeft naast hoge gebouwen en glinsterende wolkenkrabbers een levendig centrum waar je je eerder in een klein dorp, dan in de grote stad waant. Dit historisch centrum is in de Tweede Wereldoorlog flink verwoest, maar met liefde weer gerestaureerd tot de charmante stad van vandaag.

Verhuurders bij camper huren in Frankfurt

Met ons boekingssysteem kun je direct op zoek naar een camper die beschikbaar is in Frankfurt. In Duitsland werken we samen met McRent, Rent Easy, Indie Campers en Apollo. Ben je op zoek naar een compacte en wendbare camper omdat je alleen reist of wil je meer luxe en ruimte? Het systeem laat je alle mogelijkheden zien en met onze duidelijke voorwaarden weet je meteen waar je aan toe bent. 

Andere verhuurlocaties in Duitsland

Zodra je met de camper weg rijdt, start je vakantie. Je rijdt met je vakantiehuis langs de prachtigste plekken. Steeds in- en uitpakken is niet nodig, geen zorgen over beschikbare overnachtingsplekken, maar volop vrijheid. In Duitsland kun je de camper ophalen in Frankfurt, maar ook Düsseldorf en Keulen zijn populaire steden. Of start jouw rondreis in de hoofdstad Berlijn. Bekijk alle mogelijke ophaal- en afhaallocaties op onze bestemmingenpagina.

Kamperen in Duitsland

Buurland Duitsland is een geliefd vakantieland. De bossen en meren nodigen uit om de wandelschoenen aan te trekken. Wat dacht je van de Duitse Waddeneilanden? Er zijn in Duitsland speciaal ingerichte camperplaatsen op campings waar je met de camper kan staan. Is het onverhoopt nodig een keer te overnachten langs de weg? Dit is toegestaan, mits er geen bord staat dat aangeeft dat het verboden is. Wist je dat er in Duitsland zo’n 150 kant-en-klare routes uitgestippeld zijn? Op de website van het Duits Verkeersbureau* vindt je meer informatie. Wil je graag meer weten over een camper huren in Frankfurt of een andere leuke stad in Duitsland? Neem dan contact op met ons customer service team.

Voordelen Worldwide Campers  

Een camper huren in Frankfurt via Worldwide Campers biedt verschillende voordelen:

  • Gratis offerte zonder verplichting
  • Campers voor elk budget
  • Zonder zorgen op reis met onze No-Risk Garantie
  • Transparante prijzen, inclusief alle benodigde verzekeringen
Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper