Camper huren in Bussum

Wil je graag een camper huren in Bussum voor een vakantie in Nederland of Europa? Worldwide Campers biedt Bussum als een van vijf Nederlandse verhuurlocaties. Zo haal je je huurcamper dichtbij huis op en kan je meteen beginnen aan je vakantie. Eenmaal op pad heb je de vrijheid om Nederland te verlaten en Europa in te trekken. Wat dacht je van een reis naar Scandinavië om te genieten van de rust en ruimte? Of reis de zon achterna naar het zuiden van Europa. Het voordeel van een camper huren in Bussum is dat het heel centraal ligt in Nederland. Heb je interesse in camperhuur in Bussum? Vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website of neem gerust contact op met ons customer service team.

Camper huren in Nederland

Een camper huren in Nederland biedt veel voordelen. Het geeft je de ruimte om alles vanuit huis mee te nemen, waarbij het niet in één koffer hoeft te passen. Onderweg heb je alles bij de hand in je eigen huisje op wielen. Een camperreis vanuit Nederland geeft de vrijheid om je eigen route en tempo te bepalen. Is er slecht weer voorspelt in Nederland? Dan reis je gemakkelijk de grens over naar een land met zonniger weer. Vind je het te druk? Dan rijd je simpelweg door naar een rustige regio of camping, waar je kunt overnachten. Het voordeel van Europa is dat je ruime keuze hebt uit duizenden campings.

Camper huren bij Worldwide Campers

In Bussum werken wij samen met camperverhuurder De Camper Club. Zij bieden splinternieuwe campers met genoeg slaapplaatsen voor vijf personen. Deze campers zijn allemaal te besturen met een B-rijbewijs en voorzien van automaat. Daarnaast zijn alle campers voorzien van fietsendrager, luifel, campingtafel, stoelen en keukeninventaris. Medewerkers bij de verhuurlocatie helpen je daarnaast graag met campingtips en leuke routes. Hoewel je bij Worldwide Campers ook one way camperreizen kan boeken, is dit voor de verhuurlocatie in Bussum niet mogelijk. Aan het einde van je reis, breng je de huurcamper weer terug in Bussum.

Voordelen van een camper huren in Bussum

  • Splinternieuwe campers van bouwjaar 2021.
  • Je mag tot 2000 kilometer per week rijden.
  • Je kunt je eigen auto tijdens je vakantie parkeren op het terrein van de verhuurlocatie in Bussum.
  • Je kunt ook een huisdiervriendelijke camper huren, zodat de hond mee kan op campervakantie. Hier wordt enkel een extra schoonmaaktoeslag voor gevraagd van €50.
  • Er zit een hele complete inventaris bij de huurcamper, waardoor je weinig extra vanuit huis hoeft mee te nemen.

Veilig op reis met een camper

Met een camper op reis geeft je de mogelijkheid om veilig en flexibel van je vakantie te genieten dit jaar. Je hoeft de keuken en sanitair met niemand te delen en kunt gemakkelijk kiezen voor campings in rustige gebieden of midden in de natuur. Daarnaast ben je met een camper flexibel genoeg om door te reizen naar een ander land, indien het reisadvies veranderd. Een ander voordeel van een camperreis, is dat je indien nodig binnen afzienbare tijd terug kan rijden naar Nederland. Heb je nog vragen over een camper huren in Bussum of bij een andere verhuurlocatie in Nederland? Neem dan contact op met ons customer service team. Wij helpen je graag op pad!

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper