Camper huren Portugal

Met een camper van Worldwide Campers kun je gemakkelijk en comfortabel de prachtige Algarve in het zuiden van Portugal ontdekken of de afwisselende omgeving van Lissabon. De kust aan de Algarve wordt gekenmerkt door grillige rotsen, ontelbare zandstrandjes en sfeervolle stadjes. Lissabon is de stad van de Fado en de Pasteis de Belem. In een camper bepaal je zelf waar, wanneer en hoe lang je in een plaats blijft. Je hebt comfortabel alles bij je, je eigen toilet, douche en keukentje en de camper is je vervoermiddel en accommodatie. Als je een rondreis door de Algarve wilt maken, kunt je de camper ophalen in de gezellige havenplaats Faro. Als je een one way reis wil maken, dan kan je de huurcamper na je reis inleveren ook in Lissabon.

Camper huren in Portugal

Worldwide Campers werkt in Portugal samen met verhuurders Hostel on Wheels, Indie Campers, BravaCar en McRent. Hostel on Wheels en Bravacar zijn kleine camperspecialisten met verschillende campertypes. Afhankelijk van je reisgezelschap en wensen, kan je een camper voor 2 tot 6 personen huren. McRent en Indie Campers zijn grote Europese verhuurders met verhuurlocaties over heel Europa. Deze verhuurder biedt heel veel verschillende campertypes aan, die maximaal drie jaar oud zijn. Op zoek naar campings in Portugal? Kijk op ACSI voor een overzicht.

Camper huren bij Worldwide Campers

Je kunt je camper via Worldwide Campers reserveren en ophalen bij de verhuurlocaties in LissabonFaro en Porto. Je kunt ervoor kiezen om een one way camperreis te maken, waarbij je een andere stad kiest om de camper in te leveren. Hier betaal je wel een extra vergoeding voor. Voor meer informatie over de exacte one way kosten bij jouw gewenste verhuurder en verhuurlocaties kun je  contact opnemen met ons customer service team.

Goed om te weten!

  • Als je een camper huurt van Hostel on Wheels, dan mag je ook uw hond meenemen op reis! Hiervoor betaal je €25,- extra als schoonmaaktoeslag na het inleveren van uw huurcamper.
  • Je mag met uw huurcamper de grens oversteken naar buurlanden, zoals Spanje. Wel vragen we je om dit van tevoren aan te geven.
  • Bij sommige verhuurlocaties is een transfer van het vliegveld naar de verhuurlocatie mogelijk. Voor meer informatie over transfers kun je contact opnemen met ons customer service team.

Veilig op reis met Worldwide Campers

Alle verhuurders waar Worldwide Campers mee samenwerkt, hanteren een strikt schoonmaakbeleid, waarbij alle huurcampers grondig van binnen en buiten worden gereinigd na elke huurperiode. Eenmaal onderweg heb je al je eigen benodigde voorzieningen bij de hand, zoals een keuken, douche en toiletReis gemakkelijk naar veilige en rustige bestemmingen met je eigen huisje op wielen. Als je een camper huurt via Worldwide Campers dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Duidelijke voorwaarden
  • Goede en persoonlijke service vooraf en bij de camperlocatie
  • No-Risk Garantie
  • All inclusive camperhuur tarieven

Ben je op zoek naar meer informatie over een camper huren in Portugal of heb je vragen over uw offerte? Ons customer service team adviseert je graag!

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper