Camper huren in Lissabon

De schilderachtige smalle straatjes, de kleurrijke gevels, het historische centrum. Lissabon is een stad met karakter. Er zijn tal van redenen om het prachtige Lissabon te bezoeken. De stad ligt dichtbij de Atlantische oceaan en is gebouwd op zeven heuvels. ‘Sete Colinas’ zoals de Portugezen het noemen. Hierdoor zijn de vele uitzichten zeer de moeite waard. De verschillende wijken in de stad zijn gescheiden door deze heuvels. Daardoor heeft elke wijk een eigen sfeertje. Zo waan je je in Middeleeuwse sferen in de wijken Alfama, Castelo en Graça en kun je goed shoppen in Baixa, dat wordt gezien als het hart van de stad. Waarom niet een camper huren in Lissabon en vanuit de hoofdstad je reis door Portuxgal beginnen?

Het ongerepte binnenland van Portugal

Vanuit Lissabon kan je via de kust naar het noorden rijden richting het authentieke Porto, waarbij je onderweg de paleizen in Sintra en de kloosters van Alcobaça en Batalha kunt bezoeken. Andere aanraders zijn het middeleeuwse stadje Óbidos en de universiteitsstad Coimbra, wat in de Middeleeuwen fungeerde als hoofdstad van Portugal. Tussendoor kun je ook nog stoppen in het vissersstadje Nazaré, waar je heerlijke, verse visgerechten kunt proeven. Maar er zijn tal van routes mogelijk.

Van Portugal naar Spanje

Je kunt er ook voor kiezen om verder naar het zuiden van Portugal te rijden via de Algarve met een tussenstop in het havenstadje Faro. Vervolgens kan je de grens naar Spanje oversteken en Andalusië betrekken in de camperreis. Afhankelijk van de duur van je campervakantie, kun je Sevilla bezoeken, sherry proeven in Jerez de la Frontera, de rots van Gibraltar bezichtigen of musea bezoeken in het culturele Málaga.

Camper huren in Lissabon

In Portugal biedt Worldwide Campers onder andere Lissabon aan als camperverhuurlocatie, waar je jouw camper kan ophalen en inleveren. Andere verhuurlocaties in Portugal, waar je de camper kan ophalen en inleveren, zijn Faro en Porto. Door de verschillende verhuurlocaties kun je de route van jouw camperreis flexibel plannen. Een camper huren in Lissabon kan bij de camperverhuurders BravaCar, Indie Campers, McRent, Rent Easy en Hostel on Wheels. Vraag vrijblijvend en snel een offerte aan voor camperhuur in Lissabon.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper