Camper huren Málaga

Wil je een camper huren in Málaga? Málaga is de grootste stad van Zuid-Spanje en ligt aan de Costa del Sol. De zomers zijn zeer warm, maar door de kustligging is het ook dan door de koele zeebries goed vol te houden. De winters zijn zeer aangenaam te noemen. Málaga wordt ook wel de ‘stad zonder winter’ genoemd en dat is natuurlijk niet voor niets. Met 300 dagen zon per jaar is Málaga een fijne plek voor de start van een camperreis. Geniet van de stranden, het oude centrum en de heerlijke gastronomie van deze kustplaats. Na je stadsbezoek, kan je met de camper de zuidelijke provincie Andalusië ontdekken. Verwonder je over de prachtige architectuur in de omliggende steden Sevilla, Granada, Ronda en Córdoba. En wissel je camperreis af met prachtige natuur, zoals de Tuinen van Cuenca, en idyllische stranden, zoals Playa de Bolonia.

Camper huren via Worldwide Campers

Bij Worldwide Campers boek je via onze leveranciers McRent, Touring Cars, Indie Campers, Iberocamper of Euromotorhome je huurcamper in Málaga. Allemaal gerenommeerde camperverhuurders met een ruime keuze in campertypes en goede prijs/kwaliteitsverhouding. Zo is er altijd een geschikte camper beschikbaar voor je reisgezelschap. Of je nu alleen, met partner, vrienden of je gezin reist. Málaga heeft verscheidene campings en camperplaatsen waar je met de camper kunt overnachten alvorens je verder reist of de camper weer inlevert. Kijk op de website of app van Campercontact.

Camper huren in Málaga?

Combineer een bezoek aan Málaga met de populaire badplaatsen Fuengirola of Marbella. Of rijd verder landinwaarts richting Sevilla of Cordoba en ontdek het prachtige Andalusië. Je kunt er ook voor kiezen de camper op te halen in Malaga en in te leveren in bijvoorbeeld MadridBarcelona of Valencia. Hier zijn wel zogenaamde one way kosten aan verbonden. Lees meer over one way kosten in dit artikel. Hoe hoog de one way kosten zijn, staan vaak niet vermeld in je offerte. De one way kosten worden handmatig toegevoegd door ons customer service team, zodra zij je offerte hebben ontvangen.

Ontdek de rest van Spanje per huurcamper

Naast camperhuur in Málaga, kan je kiezen uit meer dan tien andere bestemmingen in Spanje om je camper te huren. Minder voor de hand liggend zijn bijvoorbeeld San Sebastian of La Coruña in het noorden. Heb je vragen over camperhuur in Spanje? Maak een gratis en vrijblijvende offerte in het menu op onze website, bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op met ons ervaren customer service team.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper