HomeVerhuurdersIberocamper

Camperverhuurders

Worldwide Campers heeft betrouwbare samenwerkingen met meer dan veertig camperverhuurders wereldwijd. Van grote, internationale camperverhuurders met tientallen locaties tot kleine, gepassioneerde specialisten. Wij bieden altijd een verhuurder, die goed past bij jouw reiswensen. Of je nu graag een grote, luxe camper zoekt met een hoge comfortstandaard of een compacte kampeerbus met alle essentiële benodigheden voor je reis. Klik op een van de camperverhuurders om meer te lezen voor de voordelen, verhuurlocaties en campertypes. Heb je je keuze al gemaakt? Vraag dan een offerte aan en vergelijk de huurtarieven van verschillende camperverhuurders. 

Ibero Camper

Camperverhuurder Iberocamper by Spanjecamper opereert inmiddels al 15 jaar vanuit het Zuid-Spaanse Mijas (Malaga) en is gevestigd vlakbij het internationale vliegveld van Malaga. Het bedrijf is opgericht door een Nederlander met meer dan 25 jaar woon-en werkervaring in Andalusië, de meest zuidelijke provincie van Spanje. Ze geven graag advies in mooie routes door Spanje en Portugal, gebaseerd op hun eigen reiservaring en de ervaringen van hun klanten. Iberocamper werkt samen met een partnerbedrijf in Madrid, waardoor ze een vloot van acht verschillende campertypes aanbieden. Het grootste deel van hun campervloot is van het merk Duitse topmerk Carado. U kunt ervoor kiezen om uw camper op te halen in Malaga of Madrid.

Één vakantie, twee landen

Spanje blijft een prachtig land om te ontdekken per camper en u krijgt nu de kans om uw campervakantie door Spanje te combineren met Portugal. IberoCamper geeft u graag informatie over bezienswaardigheden, mooie stranden, fiets – en wandelroutes, uitgaan en de beste campings. De minimum leeftijd van de bestuurder is 24 jaar en u moet minimaal twee jaar in het bezit zijn van een rijbewijs B.

Waarom een camper huren via Ibero camper?

1. Nederlands management.
2. Gelijk starten vanaf de luchthaven, treinstation of hotel.
3. Persoonlijke service en begeleiding vooraf en onderweg.
4. De campers zijn niet ouder dan 3 jaar.
5. All-risk verzekering (eigen risico van € 700,-).
6. Onbeperkte kilometers.
7. Selfsupporting op vakantie – al onze campers hebben een badkamer met eigen douche en toilet.
8. One-ways binnen Spanje en Portugal zijn op aanvraag mogelijk.
9. De mogelijkheid om naar Marokko te reizen met uw huurcamper als deelnemer van een groepsreis.
10. De medewerkers spreken Nederlands, Spaans, Engels, Frans en Duits

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper