HomeVerhuurdersIberocamper

Iberocamper

IberoCamper

Camperverhuurder IberoCamper opereert inmiddels al ruim tien jaar vanuit het Zuid-Spaanse Malaga en is gevestigd vlakbij het internationale vliegveld. Het bedrijf is opgericht door een Nederlander met meer dan 25 jaar woon-en werkervaring in Andalusië, de meest zuidelijke provincie van Spanje. Ze geven graag advies in mooie routes door Spanje, gebaseerd op hun eigen reiservaring en de ervaringen van hun klanten.  IberoCamper werkt samen met een partnerbedrijf in Madrid, waardoor ze een vloot van acht verschillende campertypes aanbieden. Het grootste deel van hun campervloot is van het merk Duitse topmerk Carado. U kunt ervoor kiezen om uw camper op te halen in Malaga of Madrid.

Camper huren in Spanje

Spanje blijft een prachtig land om te ontdekken per camper en u krijgt nu de kans om uw campervakantie door Spanje te combineren met Portugal en Marokko. IberoCamper geeft u graag informatie over bezienswaardigheden, mooie stranden, fiets – en wandelroutes, uitgaan en de beste campings. De minimum leeftijd van de bestuurder is 26 jaar en u moet minimaal twee jaar in het bezit zijn van een rijbewijs B.

Waarom een camper huren via Iberocamper?

1. Gelijk starten vanaf de luchthaven, treinstation of uw hotel
2. De campers zijn nooit ouder van 2,5 jaar
3. De mogelijkheid om naar Marokko te reizen met uw huurcamper
4. One ways binnen Spanje en Portugal zijn op aanvraag mogelijk
5. De medewerkers spreken Nederlands, Spaans, Engels, Frans en Duits.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper