Camper huren Madrid

Heb je interesse in een camper huren in Madrid voor een veilige vakantie deze zomer? In Spanje biedt Worldwide Campers diverse verhuurlocaties en bestemmingen aan, onder andere in de prachtige hoofdstad Madrid. Als je van plan bent om een camper te huren in Madrid, kan je bij Worldwide Campers een camper huren van Indie Campers, Euromotorhome, McRent en Touring Cars. Wil je weten welke campers zij aanbieden en wil je diverse huurprijzen met elkaar vergelijken? Vraag dan nu een gratis vrijblijvende offerte aan! Wist je dat je maar liefst vijf dagen bedenktijd hebt? Zo kan je in alle rust nadenken over je camperboeking. 

Start je campertrip in Madrid

Een camper huren in Madrid staat garant voor een heerlijke vakantie. Zo geeft het huren van een camper je alle vrijheid om tijdens de vakantie zelf de keuze te maken waarheen je rijdt. Of dit nu richting het oosten of het westen van Spanje is of de grens over richting Portugal. Daarnaast ervaar je de flexibiliteit om drukke bestemmingen te vermijden en de meest geschikte campings uit te zoeken. Ook heb je een eigen douche, keuken en toilet die je met niemand hoeft te delen. Het huren van een camper staat voor een veilige vakantie! Alle verhuurlocaties waar Worldwide Campers mee samenwerkt houden zich aan een strikt schoonmaakbeleid, waarbij de huurcamper extra grondig worden gereinigd en gedesinfecteerd. Daarnaast houdt het personeel op locatie een gepaste afstand bij het ophalen en inleveren van de huurcamper. Op deze manier hoef je je nergens zorgen over te maken en ga je veilig op vakantie!

Meer verhuurlocaties in Spanje

Worldwide Campers heeft maar liefst negen verschillende verhuurlocaties in Spanje waar je de camper kunt ophalen. Zo heb je zelf de keuze welk gedeelte je van Spanje wilt ontdekken tijdens een campervakantie. Na het landen op een van de luchthavens in Spanje, haal je na het ophalen van je bagage eenvoudig de camper op. Heb je weleens gedacht om naast de populaire steden Barcelona en Madrid een andere kant van Spantje te ontdekken, zoals Malaga, Valencia of Alicante? Of wat dacht je van Sevilla, San Sebastián of Girona? Een ding is zeker, er is genoeg keuze uit verhuurlocaties en soorten huurcampers in Spanje. Of dit nou voor het hele gezin is of voor maar twee personen is.

Hoe haal je de camper op?

Als je aankomt op de luchthaven van Madrid, kan je na het ophalen van je bagage gelijk richting de verhuurlocatie. Je kunt daarvoor ook een transfer boeken, zodat je gelijk richting verhuurlocatie wordt gebracht en de vakantie kan beginnen. Heb je nog vragen over een camper huren in Madrid? Neem dan contact op met de customer service. Zij staan je graag te woord en denken met je mee! Ook kan je terecht op de vragenpagina antwoorden op veelgestelde vragen.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper