Camper huren in Valencia

Wil je een camper huren in Valencia? Valencia is een van de grootste steden van Spanje en ligt centraal in het midden van de oostkust. Het klimaat is er heerlijk. De winters zijn warm, met een gemiddelde temperatuur van 16 graden. In de zomer maakt de altijd aanwezige zeebries de gemiddelde temperatuur van 30 graden goed te verdragen. Kortom, een heerlijke plek voor de start van een camperreis door Spanje. Vanuit Valencia kan je langs de kust naar Barcelona rijden of juist kiezen voor een rondreis door het zuidelijke Andalusië, waarbij je steden als Malaga en Sevilla kunt bezoeken.

Start je camperreis in Valencia

In Valencia is een bezoek aan de Jardin del Turia zeer de moeite waard. Pak de fiets door dit kilometerslange stadspark, dat is gemaakt in de drooggelegde rivierbedding van de Turia. Hier vind je onder andere het Ciudad de las Artes y de las Ciencias, oftewel de Stad van de Kunst en de Wetenschap. Deze futuristische blikvanger is de highlight van Valencia en een must tijdens je bezoek aan de stad.  Je vindt hier onder andere een aquarium park, een wetenschapsmuseum welke ook erg leuk is voor kinderen en een IMAX 3D bioscoop. Na het cultuursnuiven is het heerlijk slenteren door de Mercado Central voor een verse maaltijd. Natuurlijk zijn de nabijgelegen stranden ook heerlijk voor een dagje uitrusten.

Camper huren bij Worldwide Campers

Bij Worldwide Campers boek je via McRent of Indie Campers uw huurcamper in Valencia. McRent en Indie Campers zijn grote verhuurders die locaties over heel Europa hebben en hebben een ruim aanbod kwaliteitscampers. Zo is er altijd een geschikte camper voor je reisgezelschap. Of je nu alleen, met partner, vrienden of je gezin reist. Als je een camper van McRent heeft geboekt, vergeet dan niet om vooraf online alvast in the checken. Dit scheelt je 30 minuten tijdens het ophalen van de camper bij de verhuurlocatie. Valencia heeft verschillende campings en camperplaatsen waar je met de camper kunt overnachten alvorens je verder reist of de camper weer inlevert. Via Campercontact kan je deze campings bekijken.

Camper huren in Spanje

Combineer een bezoek aan Valencia met badplaatsen Alicante of Benidorm. Of rijd verder landinwaarts richting Toledo of Murcia. Je kunt er ook voor kiezen de camper op te halen in Valencia en in te leveren in bijvoorbeeld MadridBarcelona of Málaga. Hier zijn wel zogenaamde one way kosten aan verbonden. Hoe hoog deze zijn, zie je terug in je offerte. Vraag eenvoudig een offerte aan op onze website voor camperhuur in Valencia.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper