Camper huren Barcelona

Wil je een camper huren in Barcelona voor een veilige en zorgeloze vakantie door Spanje? Worldwide Campers biedt verschillende verhuurlocaties aan in Spanje en de stad Barcelona is een ideaal uitgangspunt vanwege de ligging. Als je van plan bent om een camper te huren in Barcelona, dan kan je terecht bij de camperleveranciers OrsonRent, Indie Campers, Euromotorhome, Touring Cars enMcRent. Wil je weten welke campers deze verhuurders aanbieden en diverse huurprijzen met elkaar vergelijken? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend een offerte aan via Worldwide Campers.

Start je camperreis in Barcelona

Barcelona biedt voor een ieder wat wils. Je kunt hier uitgebreid winkelen, heerlijk eten in een van de vele tapas restaurants of flaneren over de boulevard. Kunstliefhebbers komen hier eveneens aan hun trekken. Zo zie je verspreid door de stad verschillende werken van de bekende artiest Antoni Gaudi zoals Park Guëll en de wereldberoemde Sagrada Familia. Ben je meer op zoek naar rust en ruimte? Niet ver van Barcelona vind je Montserrat, een bedevaartsplaats met een prachtig klooster. Rijd vervolgens door naar het noorden van de Spanje en verken per huurcamper de fantastische natuurparken in het grensgebied tussen Spanje en Frankrijk. Of reis verder naar de kust van de Costa Brava en ontdek met je camper vele mooie, kleine baaitjes en leuke kustdorpjes, waar het nog heerlijk rustig is. 

Camper huren in Barcelona

Een camper huren in Barcelona is veilig en comfortabel. Je bepaalt zelf de route en reist enkel met je eigen gezelschap. Daarnaast ervaar je rust en flexibiliteit. Wil je bijvoorbeeld nabij een stad verblijven of zoek je liever de rust op? Er zijn verschillende campings die geschikt zijn voor jou en je reisgezelschap. Bovendien is er altijd wel een huurcamper die past bij je wensen en behoeften. Je kunt kiezen uit een kleine huurcamper voor maximaal twee personen of een grotere variant, geschikt een vakantie met het gehele gezin. Alle verhuurlocaties waar Worldwide Campers mee samenwerkt houden zich aan een strikt schoonmaakbeleid. Zo worden de huurcampers extra grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Uiteraard houdt het personeel op de verhuurlocatie gepaste afstand bij het ophalen en inleveren van de huurcamper. Op deze manier hoef je je nergens zorgen over te maken en ga je veilig op vakantie!

Meer verhuurlocaties in Spanje

In Spanje heeft Worldwide Campers meer dan tien verschillende verhuurlocaties. Er is dan ook altijd een geschikte verhuurlocatie voor jou. Bij Indie Campers, Euromotorhome, Touring Cars of McRent heb je bovendien de mogelijkheid om je camper elders in te leveren dan waar je de camper ophaalt, een zogeheten one way. Haal bijvoorbeeld je camper op in Noordoost-Spanje en lever de huurcamper weer in het zuiden, bij Sevilla weer in. Wist je dat het bij Indie Campers ook mogelijk is om je huurcamper in een ander land weer in te leveren? Tegen betaling van een one way fee kan je je camper inleveren in plaatsen zoals Marseille of Porto. Heb je nog vragen over een camper huren in Barcelona? Neem dan contact op met een van onze medewerkers van customer service.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper