Camper huren in Frankrijk

Rijd je eigen Tour de France met een camper van Worldwide Campers! Van de grillige Normandische kust tot aan de met sneeuw bedekte toppen van de Alpen en de zonnige terrasjes in Nice aan de Middellandse Zee. Frankrijk is een heerlijk en divers vakantieland dat uitermate geschikt is voor een rondreis per huurcamper. Een camper huren in Frankrijk doe je eenvoudig via onze website. Heb je vragen of hulp nodig bij het maken van een offerte? Neem dan contact met ons op.

Rondreis door Frankrijk per camper

Door het hele land zijn schitterende campings, voorzien van alle faciliteiten die je maar kunt wensen. Kies je een kleinschalige camping bij een lokale wijnboer? Of ga je met het gezin op pad en heb je liever een grotere camping met allerlei voorzieningen voor de kids? Het is allemaal mogelijk. Een rondreis per huurcamper maakt het heel gemakkelijk om elke paar dagen een nieuwe kampeerplek op te zoeken en dus een vakantie vol afwisseling te hebben. Het heerlijke klimaat en lekkere eten en drinken maken Frankrijk al sinds jaar en dag een geliefde vakantiebestemming voor Nederlanders.

Voordelen van camperhuur in Frankrijk

Vraag je je af waarom je voor camperhuur zou kiezen in Frankrijk? Je kunt eenvoudig een last-minute vliegticket boeken naar een van de vliegvelden in Frankrijk, want Worldwide Campers heeft verschillende verhuurlocaties dichtbij de grote Franse vliegvelden. Wees niet gebonden aan een camping, maar ontdek bijvoorbeeld heel Zuid-Frankrijk in één vakantie. Of ga de grens over naar Spanje en Italië. Is het slecht weer? Dan rijd je snel door naar een andere plek. Met een camper heb je alle vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. 

Camper huren bij Worldwide Campers

Worldwide Campers werkt in Frankrijk samen met Indie Campers, Avis Car-Away en McRent en heeft verhuurlocaties in Parijs (Charles de Gaulle en Orly), Marseille, Angers, Bordeaux, Geneve, Tours, Nantes, Grenoble, Nice, Strasbourg, St.Maxime, Toulouse, Lyon, Bastia and Ajaccio (Corsica). Het is ook mogelijk om een rondreis door Frankrijk te combineren met een bezoek aan bijvoorbeeld Spanje of Italie. Voorwaarden is wel dat je de camper ophaalt en ook weer inlevert in hetzelfde land. (Avis Car-Away heeft wel internationale one way opties) Kijk op de verhuurderspagina voor meer informatie over de verschillende verhuurders.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper