HomeVerhuurdersOrsonRent

OrsonRent

OrsonRent

Camper huren bij OrsonRent via WorldWide Campers

OrsonRent is een jong bedrijf van een Nederlandse eigenaar, strategisch gevestigd dichtbij de luchthaven van Barcelona. Zij leggen zich toe op het verhuren van campers op een open en eerlijke manier,  zonder kleine lettertjes, zonder verborgen kosten. Zij bieden nieuwe campers (niet ouder dan 2 jaar) in eigen beheer aan van toonaangevende merken tegen competitieve tarieven. Daarnaast hebben zij een 24/7 klantenservice en spreken ze vloeiend Nederlands, Spaans, Duits, Engels en Frans. Er staat 7 dagen per week een free of charge airport service klaar voor ervaren en onervaren camperaars.

Camper huren in Spanje

Spanje is een prachtig land om te ontdekken per camper. OrsonRent helpt je daarbij: zij leveren routes en ideeën om in elk jaargetijde van dit heerlijke land en haar klimaat te kunnen genieten. Er zijn routes van één tot zes weken die je op je eigen tempo langs alle architectonische, culturele, natuurlijke en culinaire hoogtepunten van Spanje brengen. Kom dus genieten van een land dat nog maar weinigen echt goed kennen.

10 redenen om te kiezen voor OrsonRent:

  1. Transparante prijsopbouw: geen verborgen kosten
  2. Transparante huurvoorwaarden: geen kleine lettertjes
  3. Nieuwe campers van toonaangevende merken
  4. Klantenservice 24/7 beschikbaar
  5. Een grondige schoonmaak en hygiene van de campers is prioriteit
  6. Rijveiligheid staat voorop
  7. Vloeiend in 7 talen
  8. Persoonlijke service
  9. Comfortabele uitrustingen en interieur
  10. Gratis of low-cost airport service van en naar de locatie
Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper