Camper huren in Alicante

Ben je van plan om op vakantie naar Spanje te gaan en wil je graag veilig een camper huren in Alicante? Reserveer deze camper dan via Worldwide Campers. Onze huurcampers van de camperverhuurder McRent zijn van goede kwaliteit. Bovendien zijn er vele extra’s inbegrepen in de huurprijs zoals ongelimiteerde kilometers. Daarnaast gelden er momenteel flexibele annuleringsvoorwaarden. 

Ontdek Alicante per huurcamper

Alicante is, mede door de ligging van de internationale luchthaven, een perfect uitgangspunt voor jouw vakantie. Het is een vrij compacte, maar sfeervolle stad, bekend vanwege de cultuur, het heerlijke eten en de fijne stranden. Een must-visit is de 166 meter hoge Monte Benecantil met het kasteel van Santa Barbara. Alicante ligt in de gelijknamige provincie en hoort bij de regio Valencia. Houd je van de kust? Dan is de Costa Blanca dé plek voor jou! Van populaire badplaatsen tot idyllische stranden, je vindt het hier allemaal. Naast de steden en stranden staat deze regio ook bekend om de prachtige natuur. In de directe omgeving van Alicante bevinden zich maar liefst zes natuurparken. Ook verder landinwaarts vind je rust, ruimte en kleine dorpjes. Wil je ook veilig en comfortabel een camper huren in Alicante? Vraag dan een offerte aan op onze website. 

Camper huren in Alicante

Een camper huren in Alicante is een goede en veilige keuze, omdat je zelf bepaalt waar je heen rijdt. Daarnaast ervaar je de flexibiliteit om drukke bestemmingen te vermijden. In Alicante huur je een camper van McRent. Dit is de grootste camperverhuur maatschappij van Europa en valt in onze Comfort campercategorie. Alle huurcampers van McRent zijn nooit ouder dan drie jaar en worden uitvoerig gecontroleerd en onderhouden. Alle verhuurlocaties houden zich bovendien aan een strikt schoonmaakbeleid. Zo worden de campers extra grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Uiteraard houdt het personeel op de verhuurlocatie gepaste afstand bij het ophalen en inleveren van de huurcamper. Veilig op reis gaan is belangrijker dan ooit en op deze manier hoef je je nergens zorgen over te maken!

Verhuurlocaties in Spanje

Wil je de drukte van de stad vermijden? Door de ligging van de verhuurlocatie van McRent vlakbij de luchthaven, kun je gelijk beginnen aan jouw vakantie. Wil je een rondreis maken of liever de huurcamper elders inleveren? Beide mogelijkheden zijn een goede optie, waar gaat jouw voorkeur naar uit? Je kunt je huurcamper bijvoorbeeld weer inleveren aan de zuidkust in Málaga. Liever een grotere afstand afleggen? Lever de camper dan in het noordelijk gelegen San Sebastián weer in. Bovendien mag je met je huurcamper van McRent ook de grens oversteken, zolang je de huurcamper maar weer inlevert in het land waar je de reis startte. Kortom, een camper huren in Alicante geeft je alle vrijheid. Heb je nog vragen over een camper huren in Alicante? Neem dan contact op met een van onze medewerkers van customer service.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper