HomeVerhuurdersHostel on Wheels

Hostel on Wheels

Hostel on Wheels

Hostel on Wheels is een jong bedrijf dat kampeerbusjes verhuurt vanuit thuisbasis Lissabon, Portugal. Op aanvraag kunnen zij ook camperhuur regelen in Faro en Porto en verschillende locaties in Spanje. Het product van deze camperverhuurder is simpel: het enige camper type dat zij verhuren is een Fiat Ducato busje. Van alle gemakken voorzien, dat wel. Daarnaast biedt deze camperverhuurder veel extra's, zoals een gratis geïntegreerde GPS waarin 3000 'points of interest' staan aangemerkt, geselecteerd door het team van deze verhuurder. En, ook niet onbelangrijk, 24-uurs klantenservice in geval van pech of nood. Reist u met kleine kinderen? Dan krijgt u een gratis set strand speelgoed en gezelschapsspellen mee. Wilt u graag gaan surfen? U kunt een surf board huren bij Hostel on Wheels en ze geven u tips voor de beste surf scholen door heel Portugal.

Locaties Hostel on Wheels

Hostel on Wheels werkt vanuit thuisbasis Lissabon, Portugal. Daarnaast kunnen zij ook verhuur vanuit Faro en Porto aanbieden en vanuit verschillende steden in Spanje, waaronder Madrid en Sevilla. Hiervoor betaalt u een kleine meerprijs. Informeer hiernaar bij ons team door contact met ons op te nemen.

Kampeerbusjes

Hostel on Wheels heeft Fiat Ducato kampeerbusjes die volledig zijn uitgerust voor een camperreis. Zo zit er een geïntegreerde GPS in en achteruitrijd camera. Er is zitplek voor 5 personen en de mogelijkheid tot het maken van 2 2-persoonsbedden. De badkamer heeft een chemisch toilet, douche en gootsteen. De keuken heeft een gootsteen, 2 pits gasfornuis, 80 liter koelkast en bezit over een volledige keukenuitrusting.

 

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper