HomeVerhuurdersHostel on Wheels

Hostel on Wheels

Hostel on Wheels

Hostel on Wheels is een dynamiek bedrijf dat kampeerbusjes en auto's verhuurt vanuit de thuisbasis Lissabon, Portugal. Ze leven ervoor om klanten de ultieme camperbeleving te geven, door het aanbieden van geweldige camperbusjes en auto's met daktenten. Wat Hostel on Wheels anders maakt dan andere verhuurders is hun uiterste vriendelijke en persoonlijke service aan de klanten. De campers zijn ontworpen om aan alle comfort te voldoen, en er zeker van te zijn dat jullie Portugal's mooiste stranden en natuur plekjes zonder zorgen kunnen ontdekken.

Locaties Hostel on Wheels

Hostel on Wheels werkt vanuit thuisbasis Lissabon, Portugal. Daarnaast kunnen zij ook verhuur vanuit Faro en Porto aanbieden. Hiervoor betaalt u een kleine meerprijs. Informeer hiernaar bij ons team door contact met ons op te nemen.

Kampeerbusjes

Hostel on Wheels heeft Fiat Ducato kampeerbusjes die volledig zijn uitgerust voor een camperreis. Zo zit er een geïntegreerde GPS in en achteruitrijd camera. Er is zitplek voor 4 personen en de mogelijkheid tot het maken van 2 2-persoonsbedden. De badkamer heeft een chemisch toilet, douche en gootsteen. De keuken heeft een gootsteen, 2 pits gasfornuis, 80 liter koelkast en bezit over een volledige keukenuitrusting.

Als je een vrije geest bent die graag op ontdekkingsreis gaat, probeer dan de Overlander. Een auto met daktent, die ook een basis keuken heeft. Deze optie geeft je de mogelijkheid van gemak met rijden, je komt direct in contact met de natuur en slaapt altijd op een comfortabel bed.

 

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper