Camper huren in Oslo

Wil je een camper huren in Oslo voor een camperreis door Noorwegen? Oslo is een van de zeven Noorse steden waar Worldwide Campers camperverhuur biedt. Vanuit Oslo kan je met je huurcamper diverse routes kiezen, afhankelijk van hoeveel tijd je voor je camperrondreis hebt en wat je het liefst wilt bezichtigen. Noorwegen strekt zich van zuid tot noord uit over een lengte van 1700 kilometer. Wil je dus veel van dit langgerekte land zien, dan moet je met je huurcamper aardig wat kilometers rijden. Gelukkig zijn de wegen goed en is het verkeer rustig, zodat je tijdens je reis volop kunt genieten van de rust en het natuurschoon. Ook een camper huren in Oslo? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan op onze website.

Camper huren bij Worldwide Campers

Worlwide Campers werkt in Oslo samen met verschillende camperverhuurders, waar je je camper kunt ophalen. Zo kan je kiezen uit Touring Cars, McRent of Rent Easy. Alledrie bieden veel verschillende campertypes, van compacte kampeerbussen tot grote campers met 6 slaapplaatsen. De tarieven verschillen per verhuurder en campertype. Dit is deels afhankelijk van wat er allemaal in de huurprijs is opgenomen. Zo bieden Touring Cars en McRent ongelimiteerde kilometers in de huurprijs, waar Rent Easy 250 kilometer per dag biedt voor een goedkoper tarief. Vraag een gratis offerte aan en vergelijk onze prijzen en campers.

Camper huren in Noorwegen

Worldwide Campers biedt camperverhuur in acht Noorse plaatsen, waaronder Oslo. Hierdoor kan je ervoor kiezen om je camper in te leveren in een andere plaats. Dan haal je je huurcamper bijvoorbeeld op in Oslo en lever je deze weer in bij de verhuurlocatie in Stavanger. Zo'n one way camperreis kan momenteel alleen met een huurcamper van Touring Cars en enkel op aanvraag. Ook betaal je een extra vergoeding voor one way camperhuur bovenop de huurprijs. Neem contact op met het customer service team voor meer informatie over de mogelijkheden en de exacte kosten.

Camperreis in Noorwegen

In Noorwegen geldt het allemansrecht. Dit betekent dat je overal in de vrije natuur mag kamperen in je camper voor maximaal 24 uur op dezelfde plaats. Je bent dus helemaal vrij om te kiezen waar je tijdens je rondreis wilt overnachten. Alleen op plaatsen die expliciet staan aangegeven als privéterrein, geldt dit recht niet. Bovendien moet je minstens 150 meter afstand bewaren van het dichtstbijzijnde huis. Verder mag je niet met je huurcamper overnachten op parkeerplaatsen langs de autosnelweg. Maar met zo’n groot aanbod van mooie plekken om te kamperen, is dit ook zeker niet nodig. Daarnaast biedt Noorwegen tevens prachtige campings met goede voorzieningen. Kijk hier voor een overzicht van campings.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper