Camper huren in Finland

Een camper huren in Finland voor een rondreis door de Finse natuur? Finland is een topbestemming voor een camperreis. Zo kent het land allemansrecht, wat betekent dat je onder voorwaarden mag overnachten in de vrije natuur. Hierdoor kan je op eigen tempo, zonder strakke planning met jouw huurcamper reizen. Daarnaast kent Finland van zuid naar noord ook voldoende campings, waar je vaak ook kan genieten van sauna faciliteiten. Kijk hier voor meer informatie over campings in Finland. Wil je een camper huren in Finland? Maak een gratis en vrijblijvende camperhuur offerte aan via onze website.

Op campervakantie in Finland

Een camper huren in Finland kan bij Worldwide Campers op verschillende plaatsen. Veel klanten kiezen voor de verhuurlocatie in Helsinki, omdat dit ook een gemakkelijke aanvliegroute is. Maar je kan je huurcamper ook ophalen of inleveren in het noordelijke Rovaniemi, de hoofdstad van het Finse lapland. In plaats van een rondreis, kan je ook kiezen voor een one way. Dit betekent dat je de camper ophaalt in Helsinki en bijvoorbeeld inlevert in Rovaniemi. Voor een one way betaal je een extra bedrag, afhankelijk van de verhuurlocaties die je kiest. Informeer bij ons customer service team naar de exacte kosten van jouw one way.

Camperverhuurders in Finland

Worldwide Campers werkt in Finland samen met twee camperverhuurders. Je kunt een camper huren van McRent, waarbij je kunt kiezen uit meer dan tien verschillende campertypes. McRent verhuurt campers in veertien Europese landen en heeft al vijftien jaar aan kennis en ervaring. In Finland heeft McRent een verhuurlocatie in Helsinki en in Rovaniemi, maar ze bieden geen one way mogelijkheid aan. Een camper huren in Finland kan ook bij onze premium verhuurder Touring Cars. Hier kan je kiezen tussen zeven verschillende campertypes, variërend van twee tot vijf slaapplaatsen. Bij Touring Cars kan je wel een one way maken tussen Rovaniemi en Helsinki.

Camper huren in Scandinavië

Wil je een camper huren in Finland voor een langere periode, zodat je ook andere Scandinavische landen kunt bezoeken? Met een huurcamper van Worldwide Campers mag je de grens passeren met Zweden en Noorwegen, zolang je jouw camper weer in Finland inlevert. Daarnaast krijg je ongelimiteerde kilometers en kun je bij het reserveren van jouw huurcamper tevens een transfer aanvragen van het vliegveld naar je verhuurlocatie. Heb je nog vragen over de inventaris of verzekeringen bij het huren van een camper in Finland? Neem gerust contact op met ons customer service team.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper