Camper huren in Chili

Het langgerekte, smalle land Chili leent zich prima voor een rondreis per huurcamper. Chili is een van de meest ontwikkelde landen van Zuid-Amerika en de wegen zijn er over het algemeen van prima kwaliteit. De natuurlandschappen waar je tijdens je camperrondreis van kunt genieten, zijn enorm afwisselend. Zo rijd je in het noorden van het land met jouw camper door de droogste woestijn ter wereld, de Atacamawoestijn. Langs de kust vind je prachtige stranden, waar je jezelf in een van de vele restaurantjes tegoed kunt doen aan een heerlijke steak of verse vis. Daal je, tijdens de camperrondreis, verder af naar het zuiden, dan kom je langs het schitterende merengebied om uiteindelijk te belanden in het uiterste zuiden, het gebied Patagonië, met gletsjers, besneeuwde bergtoppen en watervallen. Een camper huren in Chili voor een rondreis? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Camperreis naar Argentinië of Peru

Omdat Chili zo’n smal land is, rijd je met jouw huurcamper in een paar uur tijd helemaal van de kust tot aan de grens met Argentinië. Je rijdt dan dwars door het overweldigende Andes gebergte waar je bij een van de bergpassen de grens kunt oversteken. Zo kun je bijvoorbeeld in één dag tijd vanaf de hoofdstad Santiago de Chili naar de Argentijnse wijnstreek Mendoza rijden. Bij Worldwide Campers is het toegestaan om met de huurcamper van Chili naar Argentinië te reizen. Wel moet je hiervoor een extra verzekering afsluiten. Dit kun je doen wanneer je de huurcamper ophaalt. Hetzelfde geldt voor een reis door het magische Peru, ook dit is toegestaan. Wel moet je de camper weer inleveren op een van de locaties in Chili. Je mag met Camper Travel ook richting Bolivia. Informeer bij ons customer service team van Worldwide Campers naar de mogelijkheden.

Camper huren in Chili

In Chili zijn voldoende kampeergelegenheden. Daarbij is het toegestaan om wild te kamperen in Chili, mits je de omgeving netjes achterlaat. In en nabij de nationale parken zijn ook campings te vinden. Bekijk hier meer informatie over de bezienswaardigheden en nationale parken in het prachtige Chili. In Chili werkt WorldWide Campers samen met verhuurbedrijven Holiday Rent en Camper Travel. Deze verhuurders hebben veel verhuurlocaties zoals Santiago de Chili, Valparaiso, Puerto Varas en Punta Arenas.

Ben je geïnteresseerd in camper huren in Chili? Reserveer dan de camper minstens acht maanden van te voren. Minder dan zes maanden voor de gewenste reisdata, kan Worldwide Campers vaak niet garanderen dat de camper van jouw voorkeur nog beschikbaar is. 

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper