Camper huren in Calama

Ontdek het fascinerende Calama in Noord-Chili met een gehuurde camper. Begin je avontuur door te vliegen naar Calama en verken deze stad met haar rijke geschiedenis en prachtige bezienswaardigheden. Chili staat bekend om diversiteit en natuurschoon, perfect te verkennen op je eigen tempo met een camper. Calama, gelegen in de Atacama-woestijn, biedt een uniek klimaat en landschap gedurende het hele jaar. Ontdek de lokale cultuur, proef smakelijke gerechten en verken de adembenemende natuur, zoals de Valle de la Luna (Maanvallei) met haar maanachtige landschap en de Tatio-geisers met indrukwekkende geothermische activiteit. Huur gemakkelijk een camper bij Holiday Rent via Worldwide Campers voor dit onvergetelijke avontuur.

 

Ontdek het noorden van Chili

Een camperreis startend in Calama, noordelijk Chili, belooft een betoverend avontuur door de Atacamawoestijn. Van de Maanvallei tot de Tatio-geisers, adembenemende landschappen en heldere sterrenhemels wachten. San Pedro de Atacama biedt een charmant vertrekpunt en toegang tot de culturele en natuurlijke schatten van de regio. Ontdek zoutvlaktes, flamingo's bij Laguna Chaxa en pre-Inca-ruïnes. Richting Valle del Elqui kun je pisco proeven en sterren bewonderen. Een mix van geschiedenis, cultuur en natuur maakt deze reis onvergetelijk, een reis die je onderdompelt in de diversiteit van noordelijk Chili.

 

Camper huren in Calama

Worldwide Campers biedt een handvol verhuurlocaties aan in Chili via onze verhuurder Holiday Rent RV. Je kan een camper huren in Calama en naar het zuiden reizen. Aan het einde van jouw reis lever je de camper bijvoorbeeld weer in bij de verhuurlocatie in La Serena. Als je kiest voor verschillende verhuurlocaties, houd er dan rekening mee dat je hiervoor een one way fee betaalt. Indien je benieuwd bent naar deze one way fee? Neem dan contact op met ons customer service team.

 

Camper huren in Chili

Onze verhuurder in Chili, Holiday Rent, is een klein bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring en persoonlijke service als belangrijkste pijler. Ze geven je de keuze uit acht verschillende campertypes, afhankelijk van de beschikbaarheid op de gekozen verhuurlocatie. De meeste campers van Holiday Rent zijn voorzien van een 4×4 aandrijving, zodat je ook off-road kunt rijden. Geïnteresseerd in camperhuur in Chili? Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Ben je geïnteresseerd in camperhuur in Chili? Reserveer jouw camper minstens 6 maanden van tevoren. Minder dan 6 maanden voor jouw reisdata, kan Worldwide Campers vaak niet garanderen dat de camper van jouw voorkeur nog beschikbaar is. 

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper