HomeVerhuurdersCamper Travel

Camper Travel

Camper Travel Chili

Camper Travel is een camperverhuurder met een breed aanbod aan locaties in Chili. Ze zijn al meer dan 10 jaar actief in de camperwereld. Waar ze zijn begonnen met bouwen van campers, zijn ze nu ook meer dan vier jaar actief in het verhuren van campers. Het is een klein bedrijf, met hun basis in Santiago. Bij Camper Travel draait alles om persoonlijk contact en uitmuntende service. Door hun jarenlange ervaring in het bouwen van campers, kennen ze hun campers door en door, tot de kleinste details. 

Rijden en kamperen in Zuid Amerika 

Het is met de campers van Camper Travel toegestaan om over onverharde wegen te rijden. Ook wild kamperen is zeker mogelijk in Chili. Er zijn ook camping plaatsen, maar deze zijn erg basic qua opzet. Met deze verhuurder mag je de grens over naar Argentinie, Peru, Bolivia, Paraguay, Uruguay en Brazilie. Uiteraard gelden hier wel extra verzekeringen voor die je vooraf dient af te sluiten. En het ophalen en inleveren zal allebei in Chili zijn. 

Campertypes 

Deze verhuurder biedt zes verschillende campertypes aan, van 4x4 avontuurlijke jeeps tot kleine busjes. Ze zullen iets hebben voor allerlei verschillende reisdoelen en gezelschappen. 

Interesse? Neem contact met ons op voor een offerte.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper