Camper huren in Punta Arenas

Wilt je een camper huren in Punta Arenas voor een mooie rondreis door Chili? Vlieg naar Punta Arenas om jouw camperreis te beginnen in het zuiden van Chili. Chili staat bekend om zijn wonderlijke natuur en prachtige landschappen. Huur een camper en kijk jouw ogen uit, terwijl je door de rustige wegen en de ongerepte natuur rijdt. Punta Arenas is de zuidelijkste stad ter wereld en wordt ook wel het einde van de wereld genoemd. Niet gek als je bedenkt dat je nog maar 1400 kilometer verwijderd bent van Antartica. Ervaar de vergezichten van Chili zelf met een huurcamper van Holiday Rent. Een camper huren in Punta Arenas doe je eenvoudig binnen vier stappen bij Worldwide Campers. 

Een camper huren in Punta Arenas

Worldwide Campers biedt een tiental verhuurlocaties aan in Chili via onze verhuurder Holiday Rent RV. Je kan een camper huren in Punta Arenas en naar het noorden reizen. Aan het einde van jouw reis lever je de camper bijvoorbeeld weer in bij de verhuurlocatie in Santiago de Chili. Als je kiest voor verschillende verhuurlocaties, houd er dan rekening mee dat je hiervoor een one way fee betaalt. Indien je benieuwd bent naar deze one way fee? Neem dan contact op met ons customer service team.

Camperreis door de natuur

Het voordeel van een camper huren in Punta Arenas is dat je in de Zuidelijkste provincie start en je door alle nationale parken en ongerepte natuur naar het noorden kunt reizen. Je mag tevens de grens oversteken naar Argentinië om ook dit prachtige land te ontdekken. Spot de pinguïns in Tierra del Fuego en reis door het prachtige Patagonia. In Chili mag je op veel plaatsen wild kamperen, maar er ook zijn verschillende campsites (vooral bij de nationale parken) waar je kunt overnachten.

Een camper huren van Holiday Rent

Onze verhuurder in Chili, Holiday Rent, is een klein bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring en persoonlijke service als belangrijkste pijler. Ze geven je de keuze uit acht verschillende campertypes, afhankelijk van de beschikbaarheid op de gekozen verhuurlocatie. De meeste campers van Holiday Rent zijn voorzien van een 4×4 aandrijving, zodat je ook off-road kunt rijden. Geïnteresseerd in camperhuur in Chili? Maak gratis en vrijblijvend een offerte in het menu op de website.

Bent je geïnteresseerd in camperhuur in Chili? Reserveer jouw camper minstens 6 maanden van te voren. Minder dan 6 maanden voor jouw reisdata, kan Worldwide Campers vaak niet garanderen dat de camper van jouw voorkeur nog beschikbaar is. 

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper