Camper huren Santiago de Chili

De grote internationale luchthaven van Chili, ligt bij de hoofdstad Santiago de Chili. De meeste reizigers zullen hun camper huren in Santiago de Chili en hun rondreis beginnen vanuit de hoofdstad. Santiago is ook werkelijk het middelpunt van het land: éénderde van de bevolking woont er, de regering zetelt er (hoewel het parlement in Valparaiso bijeen komt) en de stad is ook het culturele, economische en commerciële centrum van het land. Voordat je aan jouw rondreis per camper begint, is het zeker de moeite waard één of meerdere dagen uit te trekken voor een bezoek aan Santiago’s vele pleinen, kerken, koloniale gebouwen en musea. Vergeet ook niet de kabelbaan te nemen naar de heuvel van Santa Lucia waarvandaan je een schitterend uitzicht over de hele stad hebt.

Je rondreis per camper

Omdat Santiago de Chili centraal gelegen is, kan je hiervandaan alle kanten op met jouw huurcamper. Wil je bijvoorbeeld eerst naar de kust, dan rijd je in een paar uur met jouw camper naar de gezellige havenplaats Valparaiso met zijn gekleurde huizen die tegen de steile heuvels aanliggen. Rijd je vanuit Santiago noordwaarts, dan ligt de overweldigende Atacama woestijn binnen handbereik. En stuurt je jow huurcamper vanaf Santiago richting het zuiden, dan bereikt je het schitterende Patagonië met spiegelende meren en ruige bergen. Besluit je vanuit Santiago eerst een kijkje te gaan nemen in Argentinië, dan ben je in de hoofdstad ook niet ver verwijderd van de grens. Rijd je met jouw camper vanuit Santiago naar het oosten dan kan je bij een grenspost in het Andes gebergte Argentinië inrijden en beland je met jouw camper al snel in de mooie wijnstreek Mendoza.

Camper huren in Santiago de Chili

In Chili biedt Worldwide Campers Santiago de Chili aan als camperverhuurlocatie. Worldwide Campers werkt samen met de camperverhuurder Holiday Rent in Chili. Dit verhuurbedrijf heeft ook locaties in veel andere steden in het land. Bij Holidayrent is het toegestaan om met jouw huurcamper van Chili naar Argentinië te reizen. Wel moet je hiervoor een extra verzekering afsluiten. Dit kan je doen wanneer je jouw huurcamper ophaalt.

Waar in Chili kan ik nog meer een camper huren?

Chili is een groot land met een vrij afwisselende natuur. In Chili kan je ook een camper huren in bijvoorbeeld: Iquique, San Pedro de Atacama, Puerto Mont, Puerto Varas, Antofagasta of Punta Arenas. Indien je een camper ophaalt in een andere stad dan Santiago, houd je er dan rekening mee dat er kosten in rekening gebracht worden. Voor meer informatie over deze kosten kan je contact opnemen met onze camper specialisten.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper