Camper huren in Balmaceda

Ontdek het betoverende Balmaceda in het zuiden van Chili met een gehuurde camper. Begin je avontuur door te vliegen naar Balmaceda en verken deze stad met haar rijke geschiedenis en prachtige bezienswaardigheden. Chili staat bekend om diversiteit en natuurschoon, perfect te verkennen in je eigen tempo met een camper. Balmaceda biedt een mild klimaat het hele jaar door. Ontdek de lokale cultuur, proef heerlijke gerechten, en verken de adembenemende natuur, zoals het Cerro Castillo Nationaal Park met bergen, bossen en meren. Huur eenvoudig een camper bij Holiday Rent via Worldwide Campers voor dit onvergetelijke avontuur.

Ontdek het zuiden van Chili

Een onvergetelijke campertrip door het zuiden van Chili begint in het charmante Balmaceda. Met je gehuurde camper kun je deze regio in al zijn glorie verkennen. Rijd langs de prachtige landschappen en geniet van de adembenemende natuur. Bezoek de nabijgelegen stad Coyhaique, bekend om zijn omgeving vol met bergen en rivieren. Verken het Nationaal Park Queulat en bewonder de indrukwekkende hangende gletsjers. Maak een tocht naar het spectaculaire Cerro Castillo Nationaal Park, waar je kunt wandelen door uitgestrekte bossen en genieten van majestueuze berglandschappen. Dit zuidelijke avontuur biedt een schat aan natuurschoon, cultuur en geschiedenis, allemaal vanuit het comfort van je eigen camper. Geniet van de vrijheid om te stoppen waar je wilt en te genieten van de schoonheid van Chili's zuidelijke wonderen.

Camper huren in Balmaceda

Worldwide Campers biedt een handvol verhuurlocaties aan in Chili via onze verhuurder Holiday Rent RV. Je kan een camper huren in Balmaceda en de regio verkennen. Aan het einde van jouw reis lever je de camper bijvoorbeeld weer in bij de verhuurlocatie in Coyhaique. Als je kiest voor verschillende verhuurlocaties, houd er dan rekening mee dat je hiervoor een one way fee betaalt. Indien je benieuwd bent naar deze one way fee? Neem dan contact op met ons customer service team.

Camper huren in Chili

Onze verhuurder in Chili, Holiday Rent, is een klein bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring en persoonlijke service als belangrijkste pijler. Ze geven je de keuze uit acht verschillende campertypes, afhankelijk van de beschikbaarheid op de gekozen verhuurlocatie. De meeste campers van Holiday Rent zijn voorzien van een 4×4 aandrijving, zodat je ook off-road kunt rijden. Geïnteresseerd in camperhuur in Chili? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ben je geïnteresseerd in camperhuur in Chili? Reserveer jouw camper minstens 6 maanden van tevoren. Minder dan 6 maanden voor jouw reisdata, kan Worldwide Campers vaak niet garanderen dat de camper van jouw voorkeur nog beschikbaar is. 

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper