Camper huren in Buenos Aires

Door het camperraam schijnt de warme zon en je weet dat een camper huren in Buenos Aires een van je beste beslissingen ooit was. Stel jouw persoonlijke droomreis samen en start je  avontuur in de meest bruisende stad van Argentinië. Buenos Aires heeft het eigenlijk allemaal: een interessante geschiedenis, historische bouwwerken, lekker eten en een onvervalste authenticiteit. Bezoek de populaire pop-up winkels in Palermo, de indrukwekkende begraafplaats Recoleta (met het graf van Eva Perón) en de kosmopolitische wijk Puerto Madero, aan de haven. 

Beslist een camper huren in Buenos Aires

Een feest van kleuren, dat is hoe je de wijk La Boca in Buenos Aires het best omschrijft. Door de Europese immigranten werd het een mengelmoes van culturen en maken het tot op de dag van vandaag een van de meest uitgesproken wijken in de stad. Dans de tango tussen de locals en geniet van de kleurrijke geverfde huizen. Laat je camper je daarna naar een restaurant brengen voor een fantastische steak. Hoewel kamperen nog een beetje in de kinderschoenen staat in Zuid-Amerika, kun je in Buenos Aires op verschillende plekken in de stad terecht voor een (budget) camping. Ga je verder op rondreis door Argentinië dan is het kamperen in de wildernis al helemaal een pré op elke andere vorm van accommodatie. Wie wil er niet wakker worden middenin de natuur? 

Reis rond door Zuid-Amerika

Zuid-Amerika is duidelijk de plek waar moeder natuur zich heeft uitgesloofd. De indrukwekkende jungle, buitenaardse vlaktes en bulderende watervallen. In Zuid-Amerika kan iedereen zich thuis voelen. Of je nu houdt van struinen over lokale marktjes of op zoek bent naar avontuur, in Zuid-Amerika vind je het allemaal. Hoe fijn is het om naast Argentinië nog meer te kunnen zien van dit onvergetelijke continent? Met het maken van een enkele reis houd je kilometers over om nieuwe dingen te ontdekken. Je hoeft immers niet meer terug naar de ophaallocatie. Wil jij een camper huren in Buenos Aires en de campers elders inleveren? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat we alle mogelijkheden in kaart kunnen brengen.

Een veilige camper voor elk budget

Zekerheid en kwaliteit zijn voor ons belangrijk. Op een stukje eigen risico na, zijn alle campers compleet verzekerd. Dit eigen risico is van toepassing bij vrijwel alle campermaatschappijen. Ter plaatse kun je daar een extra verzekering voor afsluiten. Maar omdat het fijn is om alles geregeld te hebben voor je vertrekt, bieden wij deze mogelijkheid ook. Koop bij een camper huren in Buenos Aires het eigen risico volledig af met onze No-Risk Garantie. Bekijk onze scherpe tarieven op de website.

Voordelen Worldwide Campers

Een camper huren in Buenos Aires via Worldwide Campers biedt verschillende voordelen:

  • Gratis offerte zonder verplichting
  • Campers voor elk budget
  • Zonder zorgen op reis met onze No-Risk Garantie
  • Transparante prijzen, inclusief alle benodigde verzekeringen
Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper