Camper huren in El Calafate

Verken het betoverende El Calafate in het zuiden van Argentinië met een gehuurde camper. Je avontuur begint met een vlucht naar El Calafate, waarna je deze stad verkent met zijn rijke geschiedenis en schitterende omgeving. Argentinië staat bekend om zijn adembenemende landschappen en diversiteit, perfect te verkennen op je eigen tempo met een camper. El Calafate, gelegen in de provincie Santa Cruz, biedt een uniek klimaat en spectaculaire landschappen. Ervaar de lokale cultuur, proef heerlijke gerechten en ontdek de natuurlijke wonderen, zoals de majestueuze Andes en het betoverende Los Glaciares Nationaal Park. Huur gemakkelijk een camper bij Rutasur via Worldwide Campers voor dit onvergetelijke avontuur.

 

Ontdek het zuiden van Argentinië

Een onvergetelijke camperreis door het zuiden van Argentinië begint in het adembenemende El Calafate. Met je gehuurde camper kun je deze regio in al zijn glorie verkennen. Rijd langs de betoverende meren en bergen van Patagonië en geniet van de schitterende landschappen. Bezoek het pittoreske stadje Bariloche, bekend om zijn alpiene architectuur en lokale lekkernijen. Verken de uitgestrekte Patagonische steppe en de ruige pampa's om de traditionele gaucho-cultuur te ervaren. Bewonder de indrukwekkende Fitz Roy en geniet van wandelingen door het nationale park Los Glaciares. Dit zuidelijke avontuur biedt een overvloed aan natuurlijke pracht, cultuur en geschiedenis, allemaal vanuit het comfort van je eigen camper. Geniet van de vrijheid om te stoppen waar je wilt en te genieten van de schoonheid van Argentinië's zuidelijke parels.

 

Camper huren in Argentinië

Als je op zoek bent naar een avontuurlijke reis, is het zeker aan te raden om een camper te huren in Argentinië. Met een gehuurde camper heb je bovendien de mogelijkheid om de grens over te steken naar buurlanden zoals Chili. Zorg ervoor dat je dit aangeeft bij het aanvragen van je offerte, omdat je hiervoor de juiste grensdocumenten en toestemming nodig hebt. Als alternatief kun je overwegen om een one-way reis te maken, waarbij je de camper aan het einde van je reis op een andere locatie kunt inleveren. Houd er rekening mee dat dit op aanvraag is en vooraf moet worden goedgekeurd door de verhuurder. Daarnaast wordt er een extra toeslag berekend voor one-way camperverhuur. Neem voor de exacte kosten en mogelijkheden van one-way camperverhuur in Argentinië contact op met ons klantenserviceteam.

 

Goed verzekerd op reis

Bij ons staan zekerheid en kwaliteit hoog. Afgezien van een klein eigen risico, zijn al onze campers uitgebreid verzekerd. Dit eigen risico is standaard bij vrijwel alle camperverhuurbedrijven. Op locatie kun je optioneel een aanvullende verzekering afsluiten om dit eigen risico te verminderen. Echter, om ervoor te zorgen dat alles geregeld is voordat je vertrekt, bieden wij deze mogelijkheid ook aan. Bij het huren van een camper in El Calafate kun je het eigen risico volledig afkopen met onze No-Risk Garantie. Bekijk onze aantrekkelijke tarieven op onze website.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper