4x4 Offroad-verhuur in Colombia

Bent u op zoek naar een 4x4 offroad voertuig met daktent in Colombia? Ga op avontuur, treed in de voetsporen van Pablo Escobar, de goudlegende in el Dorado, of de suikerbaronnen en ga op zoek naar de koffiehaciënda's. Ga het land doorkruisen in je eigen 4x4-voertuig! Ontdek de Amazone in het zuidoosten, maar ook de rivierdelta's en kustgebieden in het noorden en het westen. Grote steden als Bogota, Medellin en Cali liggen op hogere niveaus in de Andes. Geïnteresseerd in camperverhuur in Colombia? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan op onze website.

Offroad reizen in Colombia

De meeste vluchten naar Colombia landen in hoofdstad Bogota, en dat is precies waar je je camperreis met Karakoles kunt beginnen. Ze halen je op van het vliegveld.
Maar je kunt ook vanuit Cali met een one-way tussen die twee locaties reizen. 

Offroad met Worldwide Campers

Worldwide Campers werkt in Colombia samen met onze leverancier Karakoles. De leverancier biedt twee voertuigen aan: een Toyota Landcruiser en een Renault Alaskan. De huurtarieven die u op onze website ziet, zijn inclusief:

  • Volledige dekkingsverzekering met 10% eigen risico.
  • 24/7 assistentie van onze lokale leverancier
  • Assistentie bij routes en programma
  • Gedetailleerde uitleg ter plaatse van het voertuig en de uitrusting

Als je vragen hebt over camperverhuur in Colombia, neem dan contact op, wij helpen je graag!

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper