HomeVerhuurdersKarakoles

Karakoles

Karakoles

Karakoles is een leverancier van 4x4 terreinwagens in Colombia. Hun klanten vrijheid en de adembenemende natuur laten ervaren met fascinatie voor het besturen van hun geweldige offroad-voertuigen met daktent, is hun hoofddoel. De voertuigen hebben een complete kampeeruitrusting en zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Ontdek de ruimte en het comfort van onafhankelijk zijn in je eigen terreinwagen en geniet van een van de meest verbazingwekkende landen zo dichtbij als het maar kan.

De huurtarieven die je op onze website ziet, zijn inclusief:
• Volledige dekkingsverzekering met 10% eigen risico.
• 24/7 assistentie van onze lokale leverancier
• Assistentie bij routes en programma's
• Gedetailleerde uitleg ter plaatse van het voertuig en de uitrusting

Waar kan je Karakoles vinden?

Het aanbod verhuur in Bogota en Cali. Voor beide zijn transfers inbegrepen van het vliegveld naar de locatie, omdat het in een natuurreservaat ligt en alleen door de lokale bevolking te bereiken is. Je kunt natuurlijk een enkele reis doen tussen deze twee steden of dezelfde locatie retourneren. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

De voertuigen in Colombia

Er zijn twee opties de Toyota landcruiser voor 2-3 personen of 4 personen en de Renault Alaskan voor 2-3 personen. Beide met de Rooftop tent. Het zijn beide uitstekende opties om colombia 4x4 offroad te ontdekken.

Elk voertuig is inclusief:

• EHBO-doos, basisgereedschapskist, krikuitrusting, reservewiel, startkabels, brandblusser en verkeersveiligheid gevarendriehoek en jas.
• Basis kampeeruitrusting bestaat uit: Servies, Draagbare kachel, Koelbox (niet elektrisch), Hangmat, Stoelen & tafel, Handschoenen

De huur is exclusief handdoeken, slaapzakken, zaklamp, keukengerei (servetten, vuilniszakken, etc.), advies van Karakoles is om deze zelf mee te nemen. Bent je geïnteresseerd in 4x4 avontuur verhuur in Colombia met Karakoles? Vraag een gratis huurofferte aan op onze website.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper