Camper huren Estland

Estland is de noordelijkste van de drie Baltische Staten en een toenemend populaire vakantiebestemming. Met jouw eigen huurcamper van Worldwide Campers beleef je Estland optimaal. Je bepaalt jouw eigen route en tempo en bent er zo van verzekerd dat je het meeste meekrijgt van al het moois dat Estland te bieden heeft. Hoofdstad Tallinn is absoluut een budget vriendelijke metropool, waar reizigers de Baltische sfeer bij uitstek kunnen proeven. Maak ook eens een oversteek naar Helsinki met de ferry, in slechts twee uur sta je in Finland! Een camper huren in Estland doe je in een paar eenvoudige stappen via de website van Worldwide Campers.

Rondreizen per camper door Estland

Estland is een overzichtelijke en compacte vakantiebestemming. In een week of twee kan je een hele mooie camperreis door Estland maken, waarbij je ook Tallinn ontdekt. Heb je langer de tijd, of wil je meer zien? Rijd dan ook naar de andere Baltische staten, Letland en Litouwen. Of maak de oversteek naar Finland en lever jouw camper bijvoorbeeld in bij onze locatie in Helsinki.

Een camper huren in Estland

Worldwide Campers werkt in Estland samen met camper leverancier Touring Cars en heeft een verhuurlocatie in hoofdstad Tallinn. Touring Cars is de camperspecialist van Noord-Europa met meer dan dertig jaar ervaring en meerdere vestigingen in FinlandZwedenNoorwegen, Estland en IJsland. De verhuurlocaties van Touring Cars liggen in de directe omgeving van de luchthavens en bieden gratis transfers aan van en naar de luchthavens.

Bezoek Scandinavië vanuit Estland

Naast de belangrijke verhuurlocaties van Touring Cars in de hoofdsteden, werkt deze camper leverancier ook met zogenaamde drop-off only bestemmingen in Malmö, Götenborg, Bergen, Stavanger, Ivalo en Tampere. Een extra reden om jouw camper te huren bij Worldwide Campers, is dat je jezelf niet hoeft te beperken tot Estland tijdens jouw rondreis. Je mag met jouw huurcamper heel Scandinavië doorkruisen. Dus ook een bezoek aan Zweden, Noorwegen of Finland behoort tot de mogelijkheden! Informeer bij ons customer service team naar de voorwaarden.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper