Camper huren in IJsland

De unieke en afwisselende natuur van IJsland is zeer geschikt om te doorkruisen met een comfortabele camper van Worldwide Campers. Je hebt alles bij de hand, je eigen sanitair, je eigen keuken, je eigen douche. Zo bepaal je helemaal zelf het tempo en hoe je dit prachtige tot de verbeelding sprekende land doorkruist. De rondweg die over het eiland loopt (Route 1) voert je langs schilderachtige baaien, imposante gletsjers en authentieke dorpjes. Geniet onderweg van een ontspannen bad in een van de vele warmwaterbronnen die het eiland rijk is, spot walvissen en papegaaiduikers of probeer de typische lokale specialiteiten als schapenkop, gedroogde vis en vlees in zuur. Interesse in camperhuur in IJsland? Vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website. 

Camper huren in IJsland

Worldwide Campers werkt op IJsland samen met verhuurders McRent, Touring Cars, Indie Campers en Happy Campers en heeft verhuurlocaties in/nabij de hoofdstad Reykjavik. Deze leveranciers hebben kleine kampeerbusjes, geschikt voor twee personen, maar ook grote campertypes voor het hele gezin. McRent, Indie Campers en Touring Cars zijn grote Europese verhuurders met verhuurlocaties over heel Europa. Happy Campers is een kleine, gepassioneerde specialist, die tevens een verhuurlocatie in Zuid-Afrika heeft. Voor meer informatie over de verhuurders McRent, Touring Cars of Happy Campers kunt u terecht op de verhuurderspagina. Op zoek naar een goede route door IJsland? Kijk dan op IJsland-info.

Camper huren met Worldwide Campers

De internationale aanvlieghaven van IJsland is Keflavik-Reykjavik. Je kunt bij aankomst uw huurcamper ophalen of eventueel eerst één of twee dagen de tijd nemen om Reykjavik te verkennen. Je kunt een transfer aanvragen bij je reservering van het vliegveld of je hotel naar de verhuurlocatie. Of hier kosten aan verbonden zijn, verschilt per camperverhuurder. Daarnaast kan je veel extra’s bij je huurcamper boeken, zoals een campingtafel en -stoelen, een BBQ of een GPS. Als je een huurcamper reserveert van McRent of Touring Cars, dan kun je vooraf thuis online inchecken, om het ophalen van de camper te versnellen.

Veilig reizen met een huurcamper

Kies deze zomer voor een veilige campervakantie in IJsland met een huurcamper van Worldwide Campers. Alle verhuurders, waar wij mee samenwerken, hanteren strikte schoonmaakprotocollen, waarbij alle voertuigen grondig worden gereinigd na elke verhuurperiode. Eenmaal onderweg kom je in IJsland niet veel mensen meer tegen en heb je alle benodigde voorzieningen bij de hand, zoals een keuken, douche en toilet. Heb je  vragen over een camper huren in IJsland? Neem gerust contact op met ons customer service team voor advies.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper