Camper huren in Reykjavik

Een camper huren in Reykjavik voor een rondreis door de overweldigende natuur van IJsland? Huur dan een camper om dit land vol schitterende vulkanen, geisers, meren en gletsjers uitgebreid te verkennen. Ongeveer twee derde van alle inwoners van IJsland woont in de hoofdstad Reykjavik of directe omgeving. Hier ligt tevens het internationale vliegveld Keflavík. Je kunt hier direct bij aankomst je huurcamper ophalen en beginnen aan je rondreis. Maar je kunt natuurlijk ook eerst een of twee dagen nemen om Reykjavik te ontdekken. De hoofdstad bruist van het culturele leven met diverse musea, mooie winkels en veel gezellige restaurants en cafés. Wil je een camper huren in Reykjavik? Vraag een gratis offerte aan op onze website.

Camper huren bij Worldwide Campers

Worldwide Campers werkt in Reykjavik samen met vier camperverhuurders: McRent, Touring Cars en Indie Campers en Happy Campers. Reis je met twee personen? Dan is een compacte kampeerbus van Indie Campers of Happy Campers een goede match. Ga je met je hele gezin of een vriendengroep naar IJsland? Bij McRent en Touring Cars kan je ook 4-persoons campers en 6-persoons campers huren. Het verschilt per verhuurder wat inclusief is in je huurprijs. Zo zijn McRent en Touring Cars vaak wat hoger geprijsd, maar zij bieden wel ongelimiteerde kilometers in de huurtarieven. Vraag een vrijblijvende offerte aan en vergelijk onze campers en tarieven voor de beste deal.

Campervakantie in IJsland

Je kunt bij Worldwide Campers enkel een camper huren in Reykjavik in IJsland, wat betekent dat je altijd een rondreis maakt. Er is een hoofdroute op het eiland, genaamd route 1, die een in een cirkel het hele eiland rondgaat. Dit in combinatie met het rustige verkeer op de weg, maakt het een gemakkelijk land om te rijden. Vrij kamperen is in IJsland trouwens niet toegestaan. Ga je met een huurcamper op pad tijdens het kampeerseizoen (1 juni tot 1 september)? Dan is het de moeite waard om een Camping Card aan te schaffen, waarmee je op zo’n veertig campings verder kosteloos kunt kamperen voor maximaal vier aaneengesloten nachten.

Veilig op reis met een camper

Ben je op zoek naar een manier om veilig op vakantie te gaan ondanks het coronavirus? Je wil graag drukke plekken kunnen mijden en genieten van rust, ruimte en natuur. Dan is een camper huren in IJsland een goede optie! Alle campers van onze aanbieders worden van binnen en buiten grondig schoongemaakt na elke huurperiode. En eenmaal onderweg heb je bij veel huurcampers al je eigen benodigde voorzieningen bij de hand, zoals een keuken, douche en toiletReis gemakkelijk naar veilige en rustige bestemmingen met jouw eigen huisje op wielen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper