Camper huren in Kroatië

Wil je een camper huren in Kroatië? Worldwide Campers biedt camperhuur in twee Kroatische steden voor een afwisselende rondreis door natuur en prachtige pittoreske steden. Kroatië wordt steeds populairder als vakantiebestemming. Het land heeft enkele van de mooiste natuurwonderen van Europa, zoals het Nationaal Park Plitvicemeren en de Krka watervallen. Je vind er helderblauwe meren en tal van watervallen, midden in de groene bossen. Maar Kroatië staat ook bekend om zijn kustlijn met als highlights de steden Split en Dubrovnik. Tegenwoordig kiest al eenderde van de vakantiegangers in Kroatië voor kamperen en er worden steeds meer campings geopend door het hele land. Geïnteresseerd in een camper huren in Kroatië? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan op onze website.

Camper huren in Kroatië

Worldwide Campers biedt twee camperverhuurlocaties in Kroatië, waarvan een in hoofdstad Zagreb en een in de kuststad Split. Indien je een one way camperreis wilt maken tussen Zagreb en Split, dan kan dit op aanvraag. One way camperhuur is tevens altijd tegen betaling van extra one way kosten. Kroatië is hartstikke geschikt en veilig als camperland. Wild kamperen is niet toegestaan, maar het aantal campings groeit hard. Vooral langs de kust, bij de nationale parken en in de provincie Istrië is er ruime keuze in campings. Bekijk hier een overzicht van campings in Kroatië. Het land heeft meer dan duizend prachtige eilanden voor de kust van de Adriatische Zee, waarvan er veel goed met de boot zijn te bereiken. Je kan je camper gewoon meenemen op de boot en op de eilanden verblijven op een van de campings. Sommige eilanden zijn aan het vasteland verbonden met een brug, zoals het eiland Krk.

Camper huren bij Worldwide Campers

Worldwide Campers heeft vier camperverhuurders in Kroatië: Indie Campers, McRent, Val-Travel en Touring Cars. Alle drie zijn ze grote camperverhuurmaatschappijen in Europa met locaties in meer dan tien Europese landen. Wel verschillen ze in aanbod van campertypes en bij te boeken extra's. Zo bieden Touring Cars en Indie Campers een transfer aan van het vliegveld naar het verhuurstation. Indie Campers biedt tevens de mogelijkheid van een one way reis van Zagreb naar Split. McRent biedt daarentegen grote campers met 6 slaapplaatsen en alle huurcamper zijn nooit ouder dan drie jaar. 

Corona veilig reizen per huurcamper

Ben je op zoek naar een manier om corona veilig te reizen door Kroatië? Dan is een camper huren in Kroatië een goede optie. Het interieur en exterieur van alle huurcampers wordt grondig schoongemaakt na elke huurperiode, volgens een aangescherpt COVID-19 protocol. En eenmaal onderweg heb je al je eigen benodigde voorzieningen bij de hand, zoals een keuken, douche en toiletReis gemakkelijk naar veilige en rustige bestemmingen met je eigen huis op wielen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper