Camper huren Zagreb

Wil je graag een camper huren in Zagreb voor een camperreis door Kroatië? Worldwide Campers werkt samen met meerdere camperverhuurders in de hoofdstad. Zagreb is een eeuwenoude stad met ontzettend veel historie, zowel in de Romeinse tijd, als de WOII en tegenwoordig als hoofdstad van Kroatië. Trek zeker een dag uit om de sfeer te proeven, een van de vele musea te bezoeken en te wandelen door het oude centrum. Vanuit Zagreb rijdt je in twee uur naar de kust en in tevens in twee uur naar de beroemde Plitvice meren. Geïnteresseerd in een camper huren in Zagreb? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan op onze website.

Ruime keuze in camper huren in Zagreb

Worldwide Campers werkt in Zagreb samen met drie camperverhuurders: McRent, Touring Cars en Indie Campers. Alledrie zijn grote Europese campermaatschappijen met verhuurlocaties over heel Europa. Afhankelijk van je reiswensen en budget kies je een campertype, die bij jouw reis past. Zo biedt McRent grote campers, die nooit ouder zijn dan maximaal drie jaar. Ben je op zoek naar een mooie 4-persoons kampeerbus, dan is Indie Campers een goede optie. Touring Cars biedt maar liefst zes verschillende campertypes in verschillende maten. Deze verhuurders bieden verschillende extra’s, die je bij je camperhuur kunt reserveren. 

Camper huren bij Worldwide Campers

Naast camperhuur in Zagreb, kan je bij Worldwide Campers ook een camper huren in een tweede Kroatische stad: Split. Indien je graag een one way camperreis wilt maken tussen Zagreb en Split, wat mogelijk is bij verhuurder Indie Campers, dan kan je dit aanvragen in je offerte. Bij Indie Campers is het tevens mogelijk om een internationale one way reis te maken, waarbij je de huurcamper terugbrengt bij een verhuurlocatie in een ander land. Voor one way camperhuur betaal je altijd een extra vergoeding. Wil je alvast een aantal campings reserveren voor je reis? Kijk hier voor een overzicht van campings in Kroatië.

Veilig op reis met een huurcamper

Op zoek naar een veilige manier van reizen ondanks het coronavirus? Je wil graag naar de zon, maar drukke plekken kunnen mijden en de flexibiliteit behouden om binnen korte tijd terug naar huis te kunnen. Dan is een camper huren in Zagreb een goede optie! Alle verhuurders waar Worldwide Campers mee samen werkt, hebben aangescherpte protocollen voor de reiniging en desinfectie van alle huurcampers voor en na elke huurperiode. En eenmaal onderweg heb je al je eigen benodigde voorzieningen bij de hand, zoals een keuken, douche en toiletReis gemakkelijk naar veilige en rustige bestemmingen met jouw eigen huisje op wielen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper