Camper huren in Roemenië

Wil je graag een camper huren in Roemenië voor reis door Oost-Europa? Worldwide Campers biedt camperhuur in Roemenië als een van de meer dan vijftien landen in Europa. Bij een camperreis door Oost-Europa denk je wellicht niet als eerste aan Roemenië. Maar het land heeft erg veel natuurschoon en kent veel campings en hotels, waar je kan overnachten. Start je vakantie in hoofdstad Boekarest, reis door het historische Transsylvanië en bezoek de eeuwenoude kastelen. Bezoek het Apuseni National Park en het Fagaras gebergte. Geïnteresseerd in een camper huren in Roemenië? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan op onze website.

Camper huren bij Worldwide Campers

Voor camperhuur in Roemenië werkt Worldwide Campers samen met Europese camperverhuurder Rent Easy. Rent Easy is een Duitse camperverhuurder, die tevens verhuurlocaties aanbiedt in vijf andere Europese landen, waaronder Roemenië met een verhuurlocatie in Boekarest. Rent Easy biedt meer dan tien campertypes, van een kampeerbus voor twee personen tot luxe campers met slaapplaatsen voor zes personen. Deze verhuurder heeft daarnaast de mogelijkheid tot online inchecken. Hierdoor bespaar je zeker 30 minuten tijdens het ophaalproces op de verhuurlocatie.

Met de camper door Roemenië

Als je een unieke reis door Oost-Europa wilt maken, dan is een camper huren in Roemenië een goede keuze. Met je huurcamper mag je tevens de grens oversteken naar bepaalde buurlanden, zoals Bulgarije. In je huurovereenkomst staan de landen, waar je toestemming voor hebt om naartoe te reizen. Indien je van plan bent om naast Roemenië nog een buurland te bezoeken, vragen we je om dit aan te geven bij de verhuurlocatie. De camperhuurprijs is inclusief 250 kilometer per dag als je tussen drie tot veertien nachten huurt. Huur je meer dan 14 nachten, dan ontvang je ongelimiteerde kilometers in je camperhuurprijs.

Kamperen in Roemenië

Roemenië biedt voldoende campings om te overnachten tijdens je camperreis. Je vindt er zo’n honderd campings, al zijn dit vaak parken met kleine huisjes in plaats van kampeerplekken. De meeste campings zijn basic en soms wat primitiever. Een groot voordeel van een huurcamper is dat je je eigen sanitair en keuken kunt gebruiken tijdens je overnachting. De meeste campings in Roemenië liggen langs de kust en het Karpaten gebergte. Wildkamperen is in Roemenië verboden, dus wij adviseren om je voor vertrek te verdiepen in de locaties van de beschikbare campings. Kijk hier voor campings in Roemenië.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper