Camper huren in Bulgarije

Wil je graag een camper huren in Bulgarije voor een reis door de prachtige Bulgaarse natuur? Worldwide Campers biedt camperhuur in Bulgarije als een van meer dan vijftien landen in Europa. Bij een camperreis door Europa denk je wellicht niet meteen aan Bulgarije, maar dit land is een ondergewaardeerde bestemming met zeer verrassende natuur. Reis door de hoge bergen van de Balkan, het Rila National Park en het Pirin gebergte en geniet van de prachtige uitzichten onderweg. Daarnaast heeft Bulgarije prachtige stranden aan de Zwarte Zee. Geïnteresseerd in een camper huren in Bulgarije? Vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website.

Camper huren bij Worldwide Campers

Voor camperhuur in Bulgarije werkt Worldwide Campers samen met Europese camperverhuurder Touring Cars. Touring Cars is van origine een Finse verhuurder en heeft tegenwoordig verhuurlocaties in twaalf Europese landen, waaronder in Bulgarije. Je kunt een camper huren in hoofdstad Sofia. Touring Cars biedt zes verschillende campertypes, van een kampeerbus tot een grote, luxe camper.  Inclusief in je camperhuurtarief zit ongelimiteerde kilometers en een transfer van het vliegveld in Sofia naar de verhuurlocatie. De minimale leeftijd van de bestuurder van de camper is 25 jaar, waarvan je minimaal vijf jaar in het bezit moet zijn van je rijbewijs.

Met de camper door Bulgarije

Als je een unieke reis door Europa wilt maken, dan is een camper huren in Bulgarije absoluut een aanrader. Met je camper mag je tevens de grens oversteken naar buurlanden als je dit van tevoren aanvraagt bij de verhuurlocatie. Lees hierbij wel eerst de reisrestricties door in de verhuurvoorwaarden.  Je kunt er ook voor kiezen om een one way te maken, waarbij je de camper aan het einde van je reis inlevert bij een andere locatie. In Bulgarije kan je kiezen uit Burgas, Varna en Plovdiv. One way camperhuur is wel altijd op aanvraag, omdat je goedkeuring nodig hebt van de verhuurder. Daarnaast betaal je een extra toelage voor een one way. Voor de exacte kosten van one way camperhuur in Bulgarije kun je contact opnemen met ons customer service team.

Kamperen in Bulgarije

Een camper huren in Bulgarije vraagt wel om wat voorbereiding. Dit komt omdat de campings in Bulgarije voornamelijk gelegen zijn aan de kust. De campings in het binnenland zul je dus in je route moeten plannen. In Bulgarije is het niet toegestaan om te wildkamperen en vooral in en rondom de natuurparken is dit af te raden. Daarnaast zijn er tolwegen in Bulgarije, waar je rekening mee moet houden. Je bent als huurder zelf verantwoordelijk voor de tol, die je onderweg moet betalen. Heb je meer vragen over camperhuur in Bulgarije? Neem dan contact met ons op voor advies.

Aantal personen:

Er zijn geen resultaten gevonden voor uw zoekopdracht.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper